001 -Brouwer Transport
Argon stelt Aart Jan van Boksel aan als nieuwe trainer

Argon stelt Aart Jan van Boksel aan als nieuwe trainer


Geplaatst op: 11 maart 2019

Naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens en na de wedstrijd van Argon tegen VW-HEDW op 16 februari 2019, is er besloten om afscheid te nemen van trainer Ron van Niekerk. Dat betekent dat er een nieuwe trainer moest worden aangesteld en daarin is het bestuur geslaagd. Mede na consultatie van de spelersgroep is de beslissing gevallen op Aart Jan van Boksel.

De 52-jarige oefenmeester uit Zwammerdam heeft als trainer een uitgebreide staat van dienst en is o.a. trainer geweest bij ADO Jeugd, Magreb ’90 en als laatste bij VV Montfoort. Hij zal per direct de trainingen en coaching verzorgen.

Er wordt een verbintenis aangegaan welke loopt vanaf heden tot einde seizoen 2019-2020, met een tussentijdse evaluatie van beide partijen ultimo mei 2019.

Wij wensen Aart Jan heel veel succes en hopen dat met zijn aanstelling de rust en stabiliteit weer terugkeert bij Argon.


Laatst bewerkt op: 11 maart 2019 20:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon stelt Aart Jan van Boksel aan als nieuwe trainer

Naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens en na de wedstrijd van Argon tegen VW-HEDW op 16 februari 2019, is er besloten om afscheid te nemen van trainer Ron van Niekerk. Dat betekent dat er een nieuwe trainer moest worden aangesteld en daarin is het bestuur geslaagd. Mede na consultatie van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: