Kerstkaarten uit Vinkeveen bij De Vinken


Geplaatst op: 24 oktober 2011

Net als de afgelopen jaren verkopen de leden van korfbalvereniging De Vinken op zaterdag 29 oktober in Vinkeveen en Waverveen huis-aan-huis kerstkaarten. Geen gewone kerstkaarten, maar kerstkaarten met typisch Vinkeveense wintertaferelen.

Ook dit jaar zijn het bijzondere plaatjes van o.a. de Ringdijk en de Ter Aase Zuwe. Maar ook het idyllische Donkereind en het rustige Botshol laten zien dat de inwoners van Vinkeveen niet alleen in de zomer, maar ook in de winter trots kunnen zijn op hun omgeving. Bijzonder is dat de productie grotendeels door De Vinken zelf verzorgd is. De foto's zijn genomen door Bert Lommers en Ingrid Hagenaars. De vormgeving en het drukwerk is geregeld door Jaco Kroon. De kerstkaarten hebben de afgelopen jaren al een aardige indruk gemaakt. Maar ook een verwachtingspatroon opgewekt. Menig Vinkevener kijkt nu al uit naar de nieuwe serie kaarten. En met recht. Wederom zullen zij niet teleurgesteld worden. De kaarten kunnen de vergelijking met de traditionele kerstkaarten, die binnenkort in de winkels verkrijgbaar zijn, glansrijk doorstaan. Zes verschillende kerstkaarten vormen een unieke set. Voor vijf euro kunt u in het bezit van zo'n prachtige set kaarten komen. Maar dat niet alleen.

U steunt zo ook De Vinken, dat de opbrengst goed kan gebruiken bij het onderhoud van haar clubgebouw.

Nog even de voordelen voor u op een rij:

  1. bij aanschaf heeft u een zestal kerstkaarten waar u prima mee voor de dag kunt komen.
  2. u steunt korfbalvereniging De Vinken 
  3. u 'promoot' ons prachtige dorp Vinkeveen, waar nog zoveel mooie plekjes zijn.
  4. u hoeft er niet op uit, ze worden ter plekke bij u afgeleverd.

Kortom, deze prachtige kerstkaarten zijn zeer de moeite waard. Niet alleen voor iedere Vinkevener, maar eigenlijk ook voor elke Rondevener. Bent u nu al benieuwd hoe de kaarten eruit zien, neem dan een kijkje op www.de-vinken.nl. Bent u aanstaande zaterdag niet thuis, dan kunt u de kaarten ook via deze site bestellen. Maar u kunt ze ook af komen halen. Neem dan eerst even contact op met Jaco Kroon, 0297 261017

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstkaarten uit Vinkeveen bij De Vinken

Net als de afgelopen jaren verkopen de leden van korfbalvereniging De Vinken op zaterdag 29 oktober in Vinkeveen en Waverveen huis-aan-huis kerstkaarten. Geen gewone kerstkaarten, maar kerstkaarten met typisch Vinkeveense wintertaferelen. Ook dit jaar zijn het bijzondere plaatjes van o.a. de Ringdijk en de Ter Aase Zuwe. Maar ook het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: