Atlantis F1 groots in moeilijke wedstrijd tegen koploper VZOD

Geplaatst op: 24 oktober 2011

Kaal, verlaten en nat, een prachtige vroege herfstdag dus. Op het programma staat de wedstrijd tegen koploper VZOD, en met de wetenschap dat we 2 spelers (Nina & Sam) missen is dat een natuurlijk lastig vooruitzicht. Gelukkig is Levi bereid gevonden om het team compleet te maken. Tijdens het uitleggen van het veld kwam de tegenstander het veld al op om zich warm te lopen (?), iets wat op ons sterke F1 team niet al teveel indruk maakte. Nadat de fris gewassen shirtjes waren aangetrokken, en Anne de tactiek had uitgelegd, bleek wel dat het team er zin in had. Met Emma als aanvoerder werd sterk aan de aanval begonnen en werd VZOD volledig overrompeld. Binnen een mum van tijd wilde Levi zich bewijzen voor het team en scoorde via een hele mooie doorloopbal. VZOD liet zich niet gelijk uit het veld slaan en zette de tegenaanval op, waarbij iedereen goed meeverdedigde. Na een aantal minuten kwam er zelfs een kans waarbij de bal door de korf ging, echter deze werd goed verdedigd door de F1waardoor de voorsprong dus werd behouden.

Tijd voor een time-out, die Anne gebruikte om de lijnen goed uit te zetten. Wederom pakte Atlantis dit uitstekend op en zette een aanval op waarbij de bal via Lieke en Jeffrey wederom bij Levi belandde die middels een doorloopbal zijn tweede doelpunt maakte. Tijd voor de rust en een welverdiend bekertje drinken.

Na de rust nam VZOD het voortouw maar wist niet in scoringspositie te komen. De coach en toeschouwers van VZOD begonnen wat onrustig te worden en verhoogden hun aanmoedigingen. Na de time-out schoot VZOD uit de blokken en maakte via een afstandschot de 2-1.

Het leek even spannend te worden maar Atlantis F1 zette een tandje bij en ging de bal goed rondspelen. Met name Lieke en Emma kregen hierbij een aantal kansen, echter nog zonder resultaat. Door het sterke verdedigen van Atlantis kwam de overwinning niet meer in gevaar en was een groots applaus hun deel. Gewonnen, met overtuiging van de koploper !!! De overwinningsroes zat er duidelijk in, want tijdens de afrondende strafworpenserie was de richting zoek, wat VZOD hierin een 3-1 winst opleverde. Een mooi seizoen, met een mooie plaats in de middenmoot. Op naar het zaalseizoen.

Kaal, verlaten en nat, een prachtige vroege herfstdag dus. Op het programma staat de wedstrijd tegen koploper VZOD, en met de wetenschap dat we 2 spelers (Nina & Sam) missen is dat een natuurlijk lastig vooruitzicht. Gelukkig is Levi bereid gevonden om het team compleet te maken. Tijdens het uitleggen … Lees meer »