001 -Brouwer Transport
Opschoning van Twistvlied & Wickelhof

Opschoning van Twistvlied & Wickelhof


Geplaatst op: 13 maart 2019

Zaterdag 23 Maart 2019 is weer de Landelijke Opschoondag. Overal in het land organiseren mensen acties en evenementen om gezamenlijk hun straat, plantsoen of buurt schoon te maken. Want een schone omgeving is beter voor het milieu en is prettiger wonen. Dat vind jij toch ook?

Effect van zwerfafval

Het meeste zwerfafval bestaat uit plastic en blikjes. Hierboven is te zien hoelang het duurt voordat zwerfvuil helemaal afgebroken wordt: jaren! Daarnaast komen giftige stoffen in het milieu terecht. Bovendien blijkt dat in een schone leefomgeving mensen zich fijner en daardoor veiliger voelen en zich socialer gedragen. En als het schoon is, blijken mensen minder gemakkelijk hun afval op straat of in de natuur weg te gooien. Dus opruimen, staat netter, is goed voor het milieu en onze leefomgeving!

Werkgroep Groen organiseert op zaterdag 23 maart tussen 10.00 en 12.30 uur een opruimactie in de wijken Twistvlied en Wickelhof. Er wordt gezorgd voor prikkers, handschoenen, vuilnisbakken en –zakken. Ook staat er een soep, koffie of thee voor je klaar en voor de kinderen is er limonade en popcorn.

Datum:                                   zaterdag 23 maart 2019
Tijd:                                       10:00-12.30
Startpunt locatie:                   schoolplein OBS De Trekvogel
Voor nadere informatie:         groen.groep.TW@gmail.com


Laatst bewerkt op: 13 maart 2019 12:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opschoning van Twistvlied & Wickelhof

Zaterdag 23 Maart 2019 is weer de Landelijke Opschoondag. Overal in het land organiseren mensen acties en evenementen om gezamenlijk hun straat, plantsoen of buurt schoon te maken. Want een schone omgeving is beter voor het milieu en is prettiger wonen. Dat vind jij toch ook? Effect van zwerfafval Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: