001 -Brouwer Transport
Veel tips over bedrijfsoverval in Mijdrecht

Veel tips over bedrijfsoverval in Mijdrecht


Geplaatst op: 13 maart 2019

De politie heeft 32 tips gekregen na een uitzending van Opsporing Verzocht over een gewapende overval op een bedrijf in Mijdrecht. Vijf overvallers namen daar eind vorig jaar voor ruim 170.000 euro aan parfum mee.

Het distributiecentrum aan de Industrieweg werd in de nacht van 16 op 17 december overvallen. De indringers waren gewapend met een vuurwapen en een breekijzer en bedreigden en knevelen de bewakers. Ze hadden ruim een uur nodig om de brandkasten open te krijgen en de inhoud mee te nemen.

Het lijkt er volgens de politie op dat de daders het pand binnenkwamen met een sleutel. Wat verder opviel was dat ze zich ''begripvol, haast schuldig, opstelden tegenover hun slachtoffers''.


Laatst bewerkt op: 13 maart 2019 13:12

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel tips over bedrijfsoverval in Mijdrecht

De politie heeft 32 tips gekregen na een uitzending van Opsporing Verzocht over een gewapende overval op een bedrijf in Mijdrecht. Vijf overvallers namen daar eind vorig jaar voor ruim 170.000 euro aan parfum mee. Het distributiecentrum aan de Industrieweg werd in de nacht van 16 op 17 december overvallen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: