001 -Brouwer Transport
Onbezorgd wonen in de Maricken in Wilnis  Start verkoop op zaterdag 23 maart

Onbezorgd wonen in de Maricken in Wilnis Start verkoop op zaterdag 23 maart


Geplaatst op: 14 maart 2019

De jonge wijk de Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.  Op zaterdag 23 maart gaat het eerste deelplan van de Maricken fase IV van in totaal 125 woningen in verkoop. Er is ruime keuze uit verschillende typen ruime twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Evenals de rest van de wijk met aandacht ontworpen, met een klassieke of meer modern uiterlijk. Alle woningen zijn gasloos, dus klaar voor de toekomst. In dit deel van de Maricken woont u naar keuze aan het toekomstige park of aan een ruime, groene woonstraat.  Interesse? Op 23 maart tussen 10 en 12 uur krijgt u op het verkoopkantoor aan de Marickenlaan in Wilnis alle informatie. U kunt zich aanmelden via de website.  

De Maricken is een gezellige, groene wijk waar mensen uit de omgeving én van buiten zich snel thuis voelen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek.  Door de centrale ligging is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht.  Voor iedereen die onbezorgd wil genieten!

De Maricken leeft al volop. Al in 200 woningen wordt met plezier gewoond. Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.


Laatst bewerkt op: 14 maart 2019 12:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onbezorgd wonen in de Maricken in Wilnis Start verkoop op zaterdag 23 maart

De jonge wijk de Maricken ligt tussen Wilnis en Mijdrecht en vlakbij Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.  Op zaterdag 23 maart gaat het eerste deelplan van de Maricken fase IV van in totaal 125 woningen in verkoop. Er is ruime keuze uit verschillende typen ruime twee-onder-één-kapwoningen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: