VLC

Passionkoor zoekt mannen met stem


Geplaatst op: 24 oktober 2011

Wereldmuziekkoor Passion uit deze regio organiseert op maandagavond 14 november speciaal voor mannen een gratis zangworkshop Rawide, uit de film The Blues Brothers. Samen met de mannen uit het koor Passion wordt dit uitdagende nummer ingestudeerd.

Passion daagt mannen uit
Rawhide is een uitdaging, maar dirigent Rutger van Leyden heeft wel voor hetere vuren gestaan. Als je van zingen houdt, onder de douche, in de auto of als je al ervaring hebt ben je welkom. Het is niet noodzakelijk om noten te kunnen lezen. Als afsluiting van de workshop brengt het voltallige Passion enkele liederen uit het repertoire ten gehore.

Wie is Passion?
Passion is een regionaal gemengd koor met 28 leden in alle leeftijden. Passion brengt nummers uit alle delen van de wereld. Stampende Afrikaanse nummers, melancholische nummers uit Oost-Europa, swingende Latijns-Amerikaanse nummers, nummers met Arabische klanken en Aboriginalmuziek uit Australië. Plezier in het zingen staat voorop. Soms lijken de nummers best lastig, maar wie er voor gaat, krijgt het altijd onder de knie. En dan is het resultaat echt een kick.

Meer informatie en aanmelden
De workshop start om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.45 uur, in basisschool het Startnest, Arthur van Schendellaan 100 c in Uithoorn. Als je hebt deelgenomen aan de workshop mag je vier keer gratis tijdens repetities komen meezingen om te kijken of je lid wilt worden.

Kijk op de site www.passionkoor.nl of de Facebookpagina van passionkoor. Meld je nu meteen aan of vraag informatie bij Arent Muller via arentmuller@gmail.com of 06-22436997.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor zoekt mannen met stem

Wereldmuziekkoor Passion uit deze regio organiseert op maandagavond 14 november speciaal voor mannen een gratis zangworkshop Rawide, uit de film The Blues Brothers. Samen met de mannen uit het koor Passion wordt dit uitdagende nummer ingestudeerd. Passion daagt mannen uitRawhide is een uitdaging, maar dirigent Rutger van Leyden heeft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: