Veenhartkerk geeft cursus over het christelijk geloof


Geplaatst op: 24 oktober 2011

De Veenhartkerk in Mijdrecht biedt in november een cursus aan over het christelijk geloof. Ontdek! is interessant voor iedereen die wil weten wat het christelijk geloof inhoudt. Tijdens de cursus kom je meer te weten over wie God is en wat hij in jou leven kan betekenen. Voor wie nieuwsgierig is naar het christelijk geloof is deze cursus een goede manier om meer hierover te ontdekken. Er is geen enkele voorkennis vereist. Alle vragen zijn welkom en ook voor twijfel is ruimte.

Ontdek! begint in de eerste week van november (avond in overleg). In totaal bestaat de cursus uit 8 bijeenkomsten. Het is altijd mogelijk om halverwege te stoppen. Tussentijds instappen is lastiger. Als je meer informatie wilt over Ontdek!, of je wilt je aanmelden, neem dan contact op met Gerbram Heek, tel. 0297-284711 of bezoek de website www.veenhartkerk.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veenhartkerk geeft cursus over het christelijk geloof

De Veenhartkerk in Mijdrecht biedt in november een cursus aan over het christelijk geloof. Ontdek! is interessant voor iedereen die wil weten wat het christelijk geloof inhoudt. Tijdens de cursus kom je meer te weten over wie God is en wat hij in jou leven kan betekenen. Voor wie nieuwsgierig … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: