001 - Tuimarkt

Jeugdschaaktoernooi op 5 november


Geplaatst op: 24 oktober 2011

Vinkeveen - Voor het zevende achtereenvolgende jaar organiseert schaakvereniging Denk en Zet-Advisor het jaarlijkse jeugdschaaktoernooi voor jongens en meisjes tot 18 jaar. Alle belangstellenden zijn weer van harte welkom op zaterdagmiddag 5 november in dorpshuis 'de Boei' in Vinkeveen, ook om te kijken.
Stieva Metaalbewerking bv te Aalsmeer sponsort dit jaar alle mooie bekers en medailles. Er is voor iedereen een prijs dus niemand gaat met lege handen naar huis. Ook is er wat te drinken en een versnapering.

De zaal gaat om 12.30 uur open zodat het toernooi om 13.00 uur kan beginnen. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden. De organisatie van dit toernooi is geheel in handen van schaakvereniging Denk en Zet-Advisor. Deelname aan dit toernooi is gratis. Aanmelden kan tot vrijdag 4 november via de website www.svdenkenzet.nl of telefonisch bij Evert Kronemeijer: 0297-283477. Er geldt dit jaar een maximum aantal deelnemers. Wees er dus op tijd bij, de inschrijving sluit automatisch bij 56 aanmeldingen.

Hopelijk zien we jou ook op dit leuke en altijd gezellige toernooi.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdschaaktoernooi op 5 november

Vinkeveen - Voor het zevende achtereenvolgende jaar organiseert schaakvereniging Denk en Zet-Advisor het jaarlijkse jeugdschaaktoernooi voor jongens en meisjes tot 18 jaar. Alle belangstellenden zijn weer van harte welkom op zaterdagmiddag 5 november in dorpshuis 'de Boei' in Vinkeveen, ook om te kijken.Stieva Metaalbewerking bv te Aalsmeer sponsort dit jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: