001 - Homan Zonnepanelen

Poging inbraak woning op klaarlichte dag in Abcoude


Geplaatst op: 24 oktober 2011

Abcoude - Bij een woning aan de Broekzijdselaan werd vrijdagochtend 21 oktober geprobeerd in te breken. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.
Die morgen tussen 11.25 uur en 11.40 uur proberen drie personen in te breken bij een woning aan de Broekzijdselaan. Dat mislukt. Een getuige maakt foto's van de inbrekers en belt 1-1-2. De getuige geeft het volgende signalement van de inbrekers aan de politie door:

  • drie mannen met getinte huidskleur 
  • een van hen had een beide jas aan en droeg een lichte spijkerbroek 
  •  een van hen had een zwart met wit geblokte tas bij zich

Intussen kiezen de inbrekers het hazenpad. De politie zoekt in de omgeving naar de verdachten. Daarbij zet de politie een helikopter van het Korps landelijke politiediensten in. De politie treft de verdachten niet meer aan.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of weten wie de inbrekers zijn, zich te melden bij de recherche van district Rijn & Venen, tel. 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Poging inbraak woning op klaarlichte dag in Abcoude

Abcoude - Bij een woning aan de Broekzijdselaan werd vrijdagochtend 21 oktober geprobeerd in te breken. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.Die morgen tussen 11.25 uur en 11.40 uur proberen drie personen in te breken bij een woning aan de Broekzijdselaan. Dat mislukt. Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: