001 -Family

Kindje (1) uit Aalsmeer overleden bij ongeluk A4


Geplaatst op: 24 oktober 2011

Aalsmeer - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft samen met politie Haaglanden onderzoek gedaan naar de oorzaak van een ongeval, waarbij een kind van 1 jaar oud is overleden. Daarnaast zijn bij het ongeval vier gewonden gevallen, waarvan twee personen zwaargewond. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag 21 oktober rond 15.30 uur op de A4 ter hoogte van het Prins Clausplein richting Amsterdam. Door het ongeval is de A4 tot na de avondspits afgesloten geweest.

De 31-jarige uit Rotterdam afkomstige veroorzaker had de staart van een file te laat opgemerkt. Hij was bezig met zijn mobiele telefoon en reed vol op de achterste auto. In deze auto zat een moeder met twee kinderen uit Aalsmeer. De brandweer heeft de slachtoffers uit het voertuig geknipt, waarna de drie inzittenden zwaargewond met ambulances naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Het jongste kind is later in het ziekenhuis overleden.
Twee personen uit twee andere voertuigen zijn met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Bij de kop-staartaanrijding zijn in totaal vijf voertuigen betrokken. De veroorzaker van het ongeval is door de politie aangehouden en na verhoor vrijgelaten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: KLPD

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kindje (1) uit Aalsmeer overleden bij ongeluk A4

Aalsmeer - Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft samen met politie Haaglanden onderzoek gedaan naar de oorzaak van een ongeval, waarbij een kind van 1 jaar oud is overleden. Daarnaast zijn bij het ongeval vier gewonden gevallen, waarvan twee personen zwaargewond. Het ongeluk gebeurde vrijdagmiddag 21 oktober rond 15.30 uur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: