001 -Brouwer Transport
VVD-fractie De Ronde Venen verwelkomt Ed Dohle

VVD-fractie De Ronde Venen verwelkomt Ed Dohle


Geplaatst op: 15 maart 2019

Ed Dohle uit Vinkeveen zal met ingang van 21 maart aanstaande de vrijkomende VVD-raadszetel als gevolg van het vertrek van Sandra Vreugdenhil innemen. Fractievoorzitter Bart Richter “Het is heel prettig dat Ed aan het einde van de laatste raadsvergadering van Sandra direct geïnstalleerd kan worden en hiermee continuïteit binnen de fractie geborgd is”.
 
Ed Dohle woont al lange tijd samen met zijn vrouw in Vinkeveen, heeft volwassen dochters en is inmiddels trotse opa. Werkzaam is Ed in zijn eigen assurantiekantoor samen met zijn vrouw die deels ook in het onderwijs actief is. In zijn vrije tijd is Ed vaak op het water van de Vinkeveense plassen te vinden. De VVD-fractie ziet in Ed een welkome aanvulling en verwacht dat hij met zijn achtergrond, kennis en brede netwerk een grote bijdrage kan leveren aan de fractie en raad in z’n totaliteit. 
 
Sandra Vreugdenhil zal met haar man op korte termijn verhuizen naar Curaçao waar hij vanuit zijn functie bij defensie aan het werk gaat. De fractie zal haar zeker gaan missen geeft de fractievoorzitter aan: “Sandra was niet alleen binnen de fractie van grote meerwaarde maar zette zich ook voor de raad in z’n totaliteit in. Iets wat zeer te waarderen is”.   


Laatst bewerkt op: 15 maart 2019 18:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VVD-fractie De Ronde Venen verwelkomt Ed Dohle

Ed Dohle uit Vinkeveen zal met ingang van 21 maart aanstaande de vrijkomende VVD-raadszetel als gevolg van het vertrek van Sandra Vreugdenhil innemen. Fractievoorzitter Bart Richter “Het is heel prettig dat Ed aan het einde van de laatste raadsvergadering van Sandra direct geïnstalleerd kan worden en hiermee continuïteit binnen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: