001 -Brouwer Transport
HVM Walking Hockeygroot succes

HVM Walking Hockeygroot succes


Geplaatst op: 16 maart 2019

2 jaar geleden bestond HVM 40 jaar. Tijdens dit mooie feest en de ontmoetingen van oud-leden is het idee van Walking Hockey geboren. “Ja, met elkaar de wei in”, was die dag een veel gehoord geluid!! Maar de spieren worden strammer en een sprintje trekken dat gaat niet meer!!
 
Het vervolg was, dat Elly van Dijk en Ton Volmer afgesproken hebben om te kijken of Walking Hockey een kans heeft. Veel vrienden en oud-leden zijn toen al persoonlijk benaderd. Toen, na overleg met het bestuur posters opgehangen en flyers in menig brievenbus gedaan. Ook het contact met Lisanne de Roeverwas was fijn. Zij gaf ook de nodige input. Lisanne is begonnen bij HVM, maar heeft ook op de Olympische Spelen geacteerd.
 
En dan is het Woensdag 13 maart. Hoeveel deelnemers zullen er verschijnen? De hele dag alleen maar regen, maar gelukkig was het droog toen ze om 20:30 het veld op gingen. Op deze eerste avond waren er 11 deelnemers en een 6-tal afmeldingen (griep, blessure etc.) Dus al met al een hele mooie start.
 
Eerst in-wandelen en dan de warming-up en aanwijzingen van Lisanne. Daarna gingen de hesjes aan voor een partijtje. En dan al wandelend naar de bal, “HA, HA je rent dat mag niet!!”
 
Voldaan terug in het clubhuis. Vervolgens aan de bubbels en de hapjes om te toasten op “WALKING HOCKEY”. Elke woensdagavond (vanaf 20:30) zal er getraind worden (hockey-ervaring is niet nodig). De trainingen gaan door tot ca eind mei en er is tot dan geen contributie verschuldigd.
 
Wil je meer weten, stuur dan je vraag naar : walkinghockey@hvmijdrecht.nl


Laatst bewerkt op: 16 maart 2019 07:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM Walking Hockeygroot succes

2 jaar geleden bestond HVM 40 jaar. Tijdens dit mooie feest en de ontmoetingen van oud-leden is het idee van Walking Hockey geboren. “Ja, met elkaar de wei in”, was die dag een veel gehoord geluid!! Maar de spieren worden strammer en een sprintje trekken dat gaat niet meer!! Het vervolg was, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: