001 - Homan Zonnepanelen
Gemaskerde inbreker overlopen in Abcoude

Gemaskerde inbreker overlopen in Abcoude


Geplaatst op: 16 maart 2019

Bewoners van een woning aan de Koningsvaren in Abcoude hebben zaterdagavond een inbreker overlopen. De gemaskerde man sloeg direct op de vlucht.

De vrouw hoorde zaterdagavond rond 19:45 uur glasgerinkel in haar woning. Toen zij poolshoogte ging nemen stond zij oog in oog met een gemaskerde inbreker. Die sloeg vervolgens op de vlucht. Hij ging er per fiets vandoor.

Agenten waren snel ter plekke en zette de omgeving af. Zij stelden een buurtonderzoek in en hebben tevergeefs gezocht naar de man. Burgernetdeelenemers werden ook verzocht uit te kijken, maar ook deze actie had geen resultaat.

De politie zoekt getuigen. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de koningsvaren of heeft u meer informatie over deze inbraak, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Laatst bewerkt op: 16 maart 2019 22:10

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemaskerde inbreker overlopen in Abcoude

Bewoners van een woning aan de Koningsvaren in Abcoude hebben zaterdagavond een inbreker overlopen. De gemaskerde man sloeg direct op de vlucht. De vrouw hoorde zaterdagavond rond 19:45 uur glasgerinkel in haar woning. Toen zij poolshoogte ging nemen stond zij oog in oog met een gemaskerde inbreker. Die sloeg vervolgens op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: