001 - Homan Zonnepanelen

Fototentoonstelling Natuurvereniging de Ruige Hof in Abcoude


Geplaatst op: 21 oktober 2011

Natuurvereniging de Ruige Hof bezit een bijzondere fotocollectie van inheemse planten en dieren. Onder de foto's zijn juweeltjes te bewonderen, zoals de prachtige ijsvogel van de bekende natuurfotograaf Martijn de Jonge.

De tentoonstelling van deze collectie is tot 28 november te bewonderen bij Stichting Tympaan in het ontmoetingscentrum Angstelborgh, gevestigd op Dorpszicht 22 in Abcoude. De Angstelborgh is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De tentoongestelde foto's zijn allen opnamen die in de natuurterreinen Klarenbeek en de Riethoek gemaakt zijn. Deze gebieden worden door de vrijwilligersorganisatie beheerd. Klarenbeek is een prachtig veenweidegebied gelegen tussen de Abcouderstraatweg en het spoor. Bij Klarenbeek zijn ook een wilde plantentuin en een kruidentuin te vinden.

De Riethoek is een zeer gevarieerd terrein dat ligt aan de westzijde van de Gaasperplas, vlakbij kinderboerderij Brinkie.

Het natuurcentrum van de Ruige Hof is te vinden op de Abcouderstraatweg 77, Amsterdam Zuidoost (t.o. het golfterrein), te bezoeken op maandag en woensdag. Op www.deruigehof.nl kunt u alle informatie over de vereniging vinden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fototentoonstelling Natuurvereniging de Ruige Hof in Abcoude

Natuurvereniging de Ruige Hof bezit een bijzondere fotocollectie van inheemse planten en dieren. Onder de foto's zijn juweeltjes te bewonderen, zoals de prachtige ijsvogel van de bekende natuurfotograaf Martijn de Jonge. De tentoonstelling van deze collectie is tot 28 november te bewonderen bij Stichting Tympaan in het ontmoetingscentrum Angstelborgh, gevestigd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: