001 - Homan Zonnepanelen
KDO strikt doelman Leroy van Tol voor volgend seizoen

KDO strikt doelman Leroy van Tol voor volgend seizoen


Geplaatst op: 19 maart 2019

Begin deze week heeft Leroy van Tol aangegeven dat hij in het seizoen 2019-2020 voor KDO wil gaan keepen. De 24-jarige sluitpost heeft op dit moment geen club vanwege zijn werk, maar verdedigde voorheen het doel voor de selecties van CSW en NFC. In zijn jeugd was de zoon van voormalig doelman van KDO 1 Leo van Tol, ook actief voor Legmeervogels en Argon. Hij begon echter met keepen in De Kwakel, waar hij tot aan de D-jeugd het keepershirt van KDO droeg. 

Met de komst van Leroy zal de concurrentie onder de lat verder toe gaan nemen. Sinds de laatste maanden verdedigt Tobias Ravelli het Kwakelse doel, terwijl Jesper Oudshoorn nagenoeg hersteld is van zijn blessure. Via deze weg willen wij Leroy alvast veel succes en plezier toewensen in de selectie van KDO!


Laatst bewerkt op: 19 maart 2019 06:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO strikt doelman Leroy van Tol voor volgend seizoen

Begin deze week heeft Leroy van Tol aangegeven dat hij in het seizoen 2019-2020 voor KDO wil gaan keepen. De 24-jarige sluitpost heeft op dit moment geen club vanwege zijn werk, maar verdedigde voorheen het doel voor de selecties van CSW en NFC. In zijn jeugd was de zoon van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: