001 -Brouwer Transport
Verwennerij in inloophuis ’t Anker

Verwennerij in inloophuis ’t Anker


Geplaatst op: 18 maart 2019

Dinsdag 5 maart was de jaarlijkse Verwendag in inloophuis ’t Anker. Omdat er na(ast) de ziekte kanker nog een leven is dat soms vergeten wordt, trakteert ’t Anker (oud-)patiënten en hun naasten of nabestaanden in maart al meer dan 10 jaar op een Verwendag. Zo’n 40 vaste gasten lieten zich voor en na de gezamenlijke lunch heerlijk verwennen door vrijwilligers en 17 professionele zg. “verwenners” van buiten ’t Anker.                                                                                                                                                    

De dag begon met koffie met gebak, met op dat gebak een verwijzing naar het 15-jarig bestaan van het inloophuis. In april vieren we dat lustrum officieel en de Verwendag bood een mooi opstapje daarvoor.                                                                                                                                                                                 

Van 10.30 uur tot 15.00 uur konden de gasten een heerlijke massage krijgen van Frank de Vries, Mieneke Kenninck of Linda van Bemmelen, allen beroepsmasseurs/- fysiotherapeuten. Jolanda Zaal van ‘Puur Jolanda’ bood ontspannende handmassages en manicures Celesta Warger en Elisa Wilms van ‘Eli Nails’ vertroetelden de handen verder. De voeten werden heerlijk verwend door ervaren pedicure Marjan de Goede; ook waren er voetmassages en voetreflexbehandelingen van Anita Vink, Gerrie Stevenhagen en Nanda Langeree van ‘Reflex Vitaal’. Heel veel gezichten werden voorzien van prachtige make-up door Nathalie van Zeben van ‘Instituut Périne’ en heerlijk behandeld door Jessica Goezinne van ‘Schoonheidssalon Zuidzijde’. Rachel Ruiter van ‘Rachel’s Creative Hair Fashion’ kapte de dames op hun paasbest. Fotografe Sonja Berger van ‘Smc Fotografie’ maakte vervolgens een prachtige foto. Gasten konden verder nog een reikibehandeling krijgen van oudgedienden Johan Liesveld en Hen Tabak. Gasten die zelf aan de slag wilden, konden een creatieve workshop volgen en een geurig en kleurig ‘bollen’stuk maken o.l.v. bloemiste Sanne Felix van ‘De Waterlelie by Sanne’.                                                                                                                                                                                   

Deze professionals werkten geheel belangeloos mee aan de dag en ontleenden daar net zo veel plezier en energie aan als de vele gasten! Na afloop ontvingen zij een kleine attentie en de traditionele gerbera’s (m.d.a. Simon Zwarts), want Inloophuis ’t Anker en zijn gasten zijn de medewerkers en sponsoren zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan een geweldige dag!                             

Inloophuis ’t Anker aan de Hoofdweg 85A in Mijdrecht is elke dinsdag en donderdag geopend voor mensen mensen met (ooit) kanker, hun naasten en nabestaanden. Met koffie, thee, koek en ontspannende activiteiten en vooral aandacht voor elkaar is eigenlijk elk bezoek aan ’t Anker een verwenmomentje. Kijk eens op onze Facebookpagina of op www.inloophuishetanker.nlvoor meer informatie. 


Laatst bewerkt op: 18 maart 2019 05:21

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verwennerij in inloophuis ’t Anker

Dinsdag 5 maart was de jaarlijkse Verwendag in inloophuis ’t Anker. Omdat er na(ast) de ziekte kanker nog een leven is dat soms vergeten wordt, trakteert ’t Anker (oud-)patiënten en hun naasten of nabestaanden in maart al meer dan 10 jaar op een Verwendag. Zo’n 40 vaste gasten lieten zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: