001 - Homan Zonnepanelen
Iedereen is een winnaar bij GVM’79

Iedereen is een winnaar bij GVM’79


Geplaatst op: 18 maart 2019

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen van GVM’79. Net als vorig jaar was er gekozen voor een wedstrijd op het thuishonk “gymzaal de Brug”. Op deze manier konden alle groepen op de juiste toestellen hun wedstrijd draaien, zonder dat er met toestellen, van zaal naar zaal, gesleept hoefde te worden. Iedereen die gymzaal “de Brug” kent weet dat daar geen tribunes zijn, maar dankzij een sponsoring van 100 stoelen door de Zwart dranken en delicatessen uit Wilnis kon iedereen toch zitten en genieten van de kunsten van de gymnasten.

In wedstrijdronde 1 en 2 en kon er genoten worden van de prestaties van de meisjes recreanten turnen. De afgelopen lessen was er hard geoefend om alle oefeningen uit het hoofd te leren en netjes uit te voeren. En wat ging het goed! Overal in de zaal blije en gespannen gezichtjes. Na de recreanten was het de beurt aan de selectiemeiden, hier waren 2 wedstrijdrondes. Omdat de selectie flink is uitgebreid dit jaar moest er op alle vier de toestellen tegelijkertijd gewerkt worden. Met passen en meten lukte het om alles goed in de zaal te krijgen. Bij de selectie zijn de oefeningen een stuk moeilijker en de juryleden hebben hard gewerkt om iedereen de juiste punten te geven. Als laatste wedstrijdronde was er een combinatie van de jongens recreanten en Acrogym. Terwijl de jongens hun stoere kunsten aan rek en brug vertoonden, werd er op de mat sierlijk bewogen op vrolijke muziek.

Na elke wedstrijdronde volgde een prijsuitreiking en wat bleek? Iedereen kreeg een mooie medaille! De gymnasten van GVM’79 zijn namelijk allemaal winnaars!De wedstrijd leverde ook nog de volgende clubkampioenen op bij de recreanten turnen meisjes: Alysha Forde , Dominique Vianen, Julia Zanting, Asma el Abbouch en Caithlin Herngreen. Bij selectie turnen waren de gouden medailles voor: Jade Brouwer, Gwenn van Rijn, Charlize Keller, Jaël de Jong, Rosalien Sjarifundin en Melanie de Graaf. Bij de jongens was Pepijn Strubbe nummer 1 en bij de acrogym Gwenn van Rijn, Amy-jay van Walraven en Lara de Groot .Allemaal gefeliciteerd met de behaalde prijzen!

Neem eens een kijkje op de facebook of website van GVM’79 voor meer informatie over turnen, acrogym of freerunning. 


Laatst bewerkt op: 18 maart 2019 09:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Iedereen is een winnaar bij GVM’79

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen van GVM’79. Net als vorig jaar was er gekozen voor een wedstrijd op het thuishonk “gymzaal de Brug”. Op deze manier konden alle groepen op de juiste toestellen hun wedstrijd draaien, zonder dat er met toestellen, van zaal naar zaal, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: