001 -Brouwer Transport
Podium voor jeugd UWTC in Amstelveen

Podium voor jeugd UWTC in Amstelveen


Geplaatst op: 18 maart 2019

Zondag 17 maart deden drie jeugdwielrenners van UWTC mee aan de regiokampioenschap bij WTC de Amstel. Zij reden allemaal mee bij de oudste jeugdcategorie en daar lag het tempo erg hoog, waardoor Lars Hopman na een aantal rondes het peloton moest laten gaan. Hij kon even later aansluiten bij de achtervolgende groep. Rens Grömmel en Mike Derogee konden zich prima handhaven in de grote kopgroep. Mike liet zien over een goede sprint te beschikken en hij werd 3e. Rens werd 10e en Lars 12e. Bij de elite/junioren/beloften/amateurs renners werd UWTC lid Jeroen Breewel 4e.

van Rijn dinsdagavondcompetitie

Vanaf dinsdag 2 april start de van Rijn fietsen dinsdagavondcompetitie weer bij UWTC. Elke dinsdagavond (t/m 10 september 2019) kunt u om 19:00 uur starten op ons wielerparcours (Sportpark Randhoorn) voor een wedstrijd van een uur. Deze wedstrijd staat open voor alle licentiehouders met uitzondering van de jeugd. Aanmelden in het clubgebouw van UWTC (bij de bmx baan) kan tot 18.50 uur.

U hoeft niet perse lid te zijn van UWTC om mee te doen. Een basislidmaatschap van de KNWU is wel verplicht. Deelname kost € 2,- per wedstrijd en geschiedt op eigen risico. De uitslag wordt opgemaakt met het Mylaps systeem. Als u besluit om zonder Mylaps chip mee te rijden wordt u niet in de uitslag opgenomen. Er wordt gereden in een 40+ klasse en een 40- klasse. Dames en nieuwelingen mogen bij de eerste wedstrijd kiezen in welke categorie ze van start willen gaan.

Trainingen

Vanaf begin april starten ook alle wielrentrainingen weer. De jeugd traint op woensdag van 18.00-19.00 uur op ons mooie wielrenparcours rondom sportpark de Randhoorn. Dit is een afgesloten parcours zodat er veilig gereden kan worden zonder last te hebben van auto’s, fietsers of ander verkeer.

De overige categorieën hebben op dinsdagavond de clubcompetitie, woensdag van 19.00-20.30 uur intervaltraining en op donderdag van 18.30-20.30 een duurtraining.
Lid worden van de wielrenafdeling van UWTC of eerst een keer gratis meetrainen? Kijk een op de website van UWTC: www.uwtc.nl voor meer informatie.


Laatst bewerkt op: 18 maart 2019 19:14

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Podium voor jeugd UWTC in Amstelveen

Zondag 17 maart deden drie jeugdwielrenners van UWTC mee aan de regiokampioenschap bij WTC de Amstel. Zij reden allemaal mee bij de oudste jeugdcategorie en daar lag het tempo erg hoog, waardoor Lars Hopman na een aantal rondes het peloton moest laten gaan. Hij kon even later aansluiten bij de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: