Kies je sport: kom Twirlen

Kies je sport: kom Twirlen


Geplaatst op: 19 maart 2019

Kies je sport is weer in volle gang. Kans gemist en vergeten in te schrijven via het boekje op school? Bij TwirlPower kan je je nog aanmelden voor 5 kennismakingslessen voor maar € 5,00.

We beginnen op 26 maart, op de dinsdag tussen 17:00-18:00u De 5e les is een presentatie waar je al de geleerde dingen laat zien in echte show kleding en show make up! Wil je ook nog meedoen? Geef je dan op bij de trainster Petra Verschoor-Faas. Dit kan via e-mail of telefonisch, petrafaas@hotmail.nl of 06-38402645. Kijk anders op onze facebook pagina en reageer daar.

Of kom op 26 maart gewoon naar het clubgebouw van VIOS. Deze is op de Windmollen 77 in Mijdrecht. Meisjes èn jongens van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen. We beginnen om 17:00u! Neem dan je gymkleren en de € 5,00 mee en je kan zo instromen. De lessen zijn iedere dinsdag en op 25 april doe je dan mee aan de presentatie aan alle belangstellenden die willen komen kijken. Daarna kan je beslissen of je deze sport leuk vindt. Misschien wil je dan wel lid worden.

Twirlen is gewoon een hele leuke sport. Draaien met een baton (een stok) op muziek, shows leren en technieken met de baton. Leuk en ook gezellig met andere kinderen die mee doen.

Laatst bewerkt op: 19 maart 2019 07:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kies je sport: kom Twirlen

Kies je sport is weer in volle gang. Kans gemist en vergeten in te schrijven via het boekje op school? Bij TwirlPower kan je je nog aanmelden voor 5 kennismakingslessen voor maar € 5,00. We beginnen op 26 maart, op de dinsdag tussen 17:00-18:00u De 5e les is een presentatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: