Verbinding op Radio Aalsmeer

Verbinding op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 19 maart 2019

Esther Sparnaaij legt deze week verbinding met een dominee en een coach. Net als de radio verbinden zij op ieder hun eigen wijze mensen met elkaar. Verder de CIO van Dutch Flower Group in ‘Blikopener Radio’ en de 248’e gast voor ‘Door de Mangel’.
 
Verbinding in ‘Echt Esther’
Later dit jaar vindt de Week van de Ontmoeting plaats. Esther Sparnaaij blikt hier graag vast op vooruit met dominee Mirjam Vermeij en Debbie Albers, coach, auteur en bestuurslid van Stichting Fedeli. Hoe deze dames naar verbinding zoeken en deze uiteindelijk leggen, en hoe de Week van de Ontmoeting vorm krijgt in Aalsmeer wordt duidelijk in ‘Echt Esther’, donderdagavond vanaf 19:00. Vragen via esther@radioaalsmeer.nl.
 
‘Blikopener Radio’ met CIO Dutch Flower Group
Terug op de vertrouwde maandag trapt ‘Blikopener Radio’ direct af met Michel van Hout. De econometrist zat ooit op het Alkwin in Uithoorn, maar is inmiddels, na een carrière bij KLM en Transavia, sinds een jaar Chief Information Officer (CIO) bij de Dutch Flower Group. Een man van de regio dus. Genoeg te bespreken over innovatie in de luchtvaart en de bloemensector!
 
'Door de Mangel' ontvangt Cees Vrooland
Als 247egast in de talkshow ‘Door de Mangel’ schoof Aad Hofland aan in de studio. Hij begon bij een Amerikaans optiekbedrijf en richtte daarna een eigen productiebedrijf in brillenglazen op, dat hij later aan een groot Japans concern heeft verkocht. “Amerikanen zijn korte termijn denkers, terwijl de Japanners meer op de Europeanen lijken en naar de lange termijn kijken”, vergeleek hij beide bedrijfsculturen met elkaar. Aad noemde zichzelf ongeduldig, rationeel, kritisch en behulpzaam. De Rotterdammer van geboorte is ook actief binnen ‘Buurtbakens’, een initiatief van de protestantse kerk om elkaar te helpen.
 
Ook Aad heeft een nieuwe gast uitgenodigd om op maandag 25 maart naar de studio te komen. Cees Vrooland is van origine meubelmaker, maar heeft zich laten omscholen tot personeelsfunctionaris bij een onderwijsinstelling. Vragen voor Cees? Mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nlof bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Laatst bewerkt op: 19 maart 2019 07:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verbinding op Radio Aalsmeer

Esther Sparnaaij legt deze week verbinding met een dominee en een coach. Net als de radio verbinden zij op ieder hun eigen wijze mensen met elkaar. Verder de CIO van Dutch Flower Group in ‘Blikopener Radio’ en de 248’e gast voor ‘Door de Mangel’. Verbinding in ‘Echt Esther’Later dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: