001 -Family

Gastpredikanten in de Wegwijzer


Geplaatst op: 21 oktober 2011

Dominee Arnout Weststrate heeft een beroep van de gemeente in Biezelinge aangenomen, hij heeft afscheid genomen van de gemeente 'de Wegwijzer' en hij is inmiddels ook naar Biezelinge verhuist. Nu breekt er voor de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22 een vacante periode aan. Dat betekent dat er nu regelmatig gastpredikanten in 'de Wegwijzer' zullen voorgaan.

Zondagmorgen 23 oktober om 10 uur is dominee W.J.A. Ester uit de gemeente 's Gravenmoer uitgenodigd om voor te gaan. 's Middags om 17 uur hoopt ds F.W. van der Rhee uit Capelle a/d IJssel de dienst te leiden. Hij hoopt te preken vanuit het Bijbelboek Hebreeën 10:25 onder het thema: 'Waarom zou ik naar de kerk gaan?' Als u zich dat ook afvraagt, dan is dat een goede reden om eens te komen luisteren. Belangstellenden zijn van harte welkom. Kijk voor andere informatie ook eens op de website van de kerk: www.cgkmijdrecht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gastpredikanten in de Wegwijzer

Dominee Arnout Weststrate heeft een beroep van de gemeente in Biezelinge aangenomen, hij heeft afscheid genomen van de gemeente 'de Wegwijzer' en hij is inmiddels ook naar Biezelinge verhuist. Nu breekt er voor de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22 een vacante periode aan. Dat betekent dat er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: