Gemeente verkent de ruimtelijke (woon)behoeften

Gemeente verkent de ruimtelijke (woon)behoeften


Geplaatst op: 19 maart 2019

Om te zorgen dat inwoners prettig en fijn wonen onderzoekt de gemeente de woonwensen van haar inwoners. Hiervoor houdt de gemeente een enquête. Hierin staan vragen als: wilt u verhuizen en naar wat voor soort woning gaat uw voorkeur uit? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijke input voor de ruimtelijke verkenning (woon)behoeften die de gemeente opstelt.

De ruimtelijke verkenning brengt in beeld aan welk soort woningen er behoefte is, zoals woningen voor starters en senioren, sociale huurwoningen, middenhuur, zorgwoningen, beschermde woonvormen en maatschappelijke opvang. Rond de zomer is deze verkenning gereed.

Wethouder Rein Kroon (Ruimtelijke Ordening): "Om een goed beeld te krijgen van de woonwensen is het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners de enquête invullen. De enquêteresultaten gebruiken we om te bouwen voor onze (toekomstige) bewoners.  Op die manier zorgen we voor passende woningen en een  prettige woonomgeving voor onze inwoners."

De gemeente is benieuwd naar uw woonwensen

Alle inwoners van de gemeente De Ronde Venen ontvangen deze week een brief met de vraag om online een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer twaalf vinden op www.enqueteviainternet.nl/derondevenen. Inwoners kunnen de enquête tot en met vrijdag 5 april 2019 invullen. Onder de deelnemers verloot de gemeente tien waardebonnen van € 50,-.

Laatst bewerkt op: 19 maart 2019 15:38

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente verkent de ruimtelijke (woon)behoeften

Om te zorgen dat inwoners prettig en fijn wonen onderzoekt de gemeente de woonwensen van haar inwoners. Hiervoor houdt de gemeente een enquête. Hierin staan vragen als: wilt u verhuizen en naar wat voor soort woning gaat uw voorkeur uit? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijke input voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: