Man aangehouden na ongeluk Oude Spoorbaan De Hoef

Man aangehouden na ongeluk Oude Spoorbaan De Hoef


Geplaatst op: 19 maart 2019

Bij een ongeluk op de Oude Spoorbaan in De Hoef is dinsdagavond een vrouw gewond geraakt. De andere bestuurder is aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs.

Het ongeluk gebeurde op het kruispunt met de Oosterlandweg. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. Waarschijnlijk heeft één van de automobilisten de andere bestuurder over het hoofd gezien en geen voorrang verleend. De auto’s raakte flink beschadigd.

Één van de inzittenden klaagde over lichamelijke klachten en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Het andere slachtoffer testte positief op een drugstest en is aangehouden. De man is ingesloten en een arts komt een bloedmonster afnemen. Volgens de gegevens van het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) reed de man ook nog eens onverzekerd rond.
Laatst bewerkt op: 19 maart 2019 19:24

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man aangehouden na ongeluk Oude Spoorbaan De Hoef

Bij een ongeluk op de Oude Spoorbaan in De Hoef is dinsdagavond een vrouw gewond geraakt. De andere bestuurder is aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt met de Oosterlandweg. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. Waarschijnlijk heeft één van de automobilisten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: