Burgemeester en dijkgraaf per boot naar stembureau

Burgemeester en dijkgraaf per boot naar stembureau


Geplaatst op: 20 maart 2019

Burgemeester Maarten Divendal en dijkgraaf Gerhard van den Top van waterschap Amstel, Gooi en Vecht zijn woensdagochtend per boot naar het stembureau gevaren.

De twee vertrokken samen met drie inwoners die ook hun stem gaan uitbrengen vanaf Zandeiland 4, midden in de Vinkeveense Plassen. Na een vaartocht van een kleine drie kwartier kwamen zij met de ‘stemboot’ uit tegenover het stembureau aan de Herenweg in Vinkeveen.

De burgervader en dijkgraaf stapten in de 'stemboot' om aandacht te vragen voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor het waterschap. Zij roepen allen inwoners op vandaag te stemmen op één van de 21 stembureaus in De Ronde Venen. Dat kan tussen 7.30 uur en 21 uur.

Laatst bewerkt op: 20 maart 2019 10:44

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester en dijkgraaf per boot naar stembureau

Burgemeester Maarten Divendal en dijkgraaf Gerhard van den Top van waterschap Amstel, Gooi en Vecht zijn woensdagochtend per boot naar het stembureau gevaren. De twee vertrokken samen met drie inwoners die ook hun stem gaan uitbrengen vanaf Zandeiland 4, midden in de Vinkeveense Plassen. Na een vaartocht van een kleine … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: