001 -Family

Dodelijk ongeluk op N212 Kamerik


Geplaatst op: 21 oktober 2011

Uithoorn/Kamerik - Een Uithoornse automobilist kwam op donderdagmiddag 20 oktober om het leven bij een aanrijding met een vrachtwagen. Een passagier van de auto raakte gewond.

Rond 13.30 uur reed een 29-jarige man uit Barneveld met een vrachtwagen over de Ingenieur Enschedeweg, komende uit de richting van Mijdrecht en gaande in de richting van Geestdorp.

Vanaf de Spruijtweg reed een 80-jarige automobiliste uit Uithoorn linksaf de Ingenieur Enschedeweg op. Bij haar in de auto zat haar 84-jarige echtgenoot. De vrachtwagenchauffeur kon een aanrijding niet meer voorkomen. De vrachtwagen botste tegen de linkerkant van de auto, waarna de auto in een ondiepe sloot tot stilstand kwam. Getuigen belden direct 1-1-2 en de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, gingen met spoed naar het ongeval. De 80-jarige automobiliste overleed ter plaatse aan haar verwondingen, haar 84-jarige echtgenoot werd per ambulance naar het UMC gebracht.

De afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie Utrecht heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Daarbij zijn onder andere de vrachtwagenchauffeur en meerdere getuigen gehoord.

Foto's: Peter Bakker

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dodelijk ongeluk op N212 Kamerik

Uithoorn/Kamerik - Een Uithoornse automobilist kwam op donderdagmiddag 20 oktober om het leven bij een aanrijding met een vrachtwagen. Een passagier van de auto raakte gewond.Rond 13.30 uur reed een 29-jarige man uit Barneveld met een vrachtwagen over de Ingenieur Enschedeweg, komende uit de richting van Mijdrecht en gaande in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...