Burgerzaken gesloten op donderdag 27 oktober


Geplaatst op: 20 oktober 2011

De Ronde Venen - In het kader van de wet Binnen Gemeentelijk Gebruik BAG moet de afdeling Burgerzaken een aantal bestanden aanpassen en aanleveren aan de landelijke voorziening GBA-V (de digitale kaartenbak waar alle inwoners van Nederland in staan).


Om dit efficiënt en zorgvuldig te kunnen doen is besloten dat:

  • Op donderdag 27 oktober 2011 de gehele werkdag de balies van afdeling Burgerzaken gesloten zijn wegens deze werkzaamheden aan de computerbestanden. U kunt dus geen paspoort bestellen/ophalen, verhuizing doorgeven of uittreksel komen halen. Vanaf vrijdag 28 oktober staan wij weer klaar voor u.
  • de digitale dienstverlening op de website is vanaf woensdag 26 oktober 15.30 uur niet beschikbaar. Dit betreft dus alle digitale dienstverlening. Zodra de digitale dienstverlening (gemeentewinkel) weer beschikbaar is, wordt dit kenbaar gemaakt op de website.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgerzaken gesloten op donderdag 27 oktober

De Ronde Venen - In het kader van de wet Binnen Gemeentelijk Gebruik BAG moet de afdeling Burgerzaken een aantal bestanden aanpassen en aanleveren aan de landelijke voorziening GBA-V (de digitale kaartenbak waar alle inwoners van Nederland in staan). Om dit efficiënt en zorgvuldig te kunnen doen is besloten dat: Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: