Lichthinder inventarisatie in De Ronde Venen


Geplaatst op: 20 oktober 2011

Donkere nachten zijn belangrijk voor het welzijn van mens en natuur. Het is dus een goede zaak stil te staan bij het onnodig inschakelen van verlichting.

In dit kader is er gelegenheid om melding te maken van locaties met overmatig licht of onnodige verlichting. Vanaf begin oktober is een landelijke lichthinder inventarisatie gestart. Op de website www.nachtvandenacht.nl kunt u (onder Info Lichthinderkaart) melding maken van onnodige verlichting. Het gaat onder meer om het terugdringen van onnodige verlichting van kassen, openbare verlichting, reclameverlichting en verlichting van kantoren.

Met de lichthinder inventarisatie wil de stichting Natuur en Milieu laten zien dat veel mensen zich storen aan onnodig lichtgebruik en dat, in goed overleg, het mogelijk is om het lichtgebruik te verminderen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lichthinder inventarisatie in De Ronde Venen

Donkere nachten zijn belangrijk voor het welzijn van mens en natuur. Het is dus een goede zaak stil te staan bij het onnodig inschakelen van verlichting. In dit kader is er gelegenheid om melding te maken van locaties met overmatig licht of onnodige verlichting. Vanaf begin oktober is een landelijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: