Beweegcursus voor chronisch zieken


Geplaatst op: 20 oktober 2011

In de Week Chronisch Zieken, van 5 tot 12 november, start in Mijdrecht een beweegcursus voor mensen met een chronische aandoening.

In het Veenweidebad kunnen zij kennismaken met een zwemactiviteit in verwarmd water. De activiteit is op dinsdag van 12.00 uur tot 13.00 uur en bestaat uit vier kennismakingslessen voor 25 euro. Aanmelden voor deze lessen kan bij Leon van Fraeijenhoven, bereikbaar via telefoonnummer 030 751 38 40.

Niveau
De zwemactiviteit is voor mensen die het wat rustiger aan moeten of willen doen. De cursus is geschikt voor mensen met bijvoorbeeld MS, Fybromyalgie, een longaandoening of een andere chronische aandoening. Mensen die last hebben van vermoeidheid of futloosheid, of mensen die weinig energie hebben, kunnen ook meedoen. Iedereen kan meedoen op het eigen niveau.

De lessen worden gegeven door een ervaren zwemdocente.

Meer informatie
Mensen die willen weten of deze cursus voor hen geschikt is of andere vragen hebben, kunnen contact opnemen met Leon van Freaijenhove, bereikbaar via telefoonnummer 030 751 38 40 of e-mail naar leon.van.fraeijnhove@sportservicemiddennederland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beweegcursus voor chronisch zieken

In de Week Chronisch Zieken, van 5 tot 12 november, start in Mijdrecht een beweegcursus voor mensen met een chronische aandoening.In het Veenweidebad kunnen zij kennismaken met een zwemactiviteit in verwarmd water. De activiteit is op dinsdag van 12.00 uur tot 13.00 uur en bestaat uit vier kennismakingslessen voor 25 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: