Afscheidsreceptie wethouder Ingrid Lambregts


Geplaatst op: 20 oktober 2011

Op donderdag 27 oktober 2011 neemt Ingrid Lambregts officieel afscheid als wethouder van de gemeente De Ronde Venen. Dit gebeurt tijdens een receptie in het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht (ingang via Raadhuisplein). De receptie duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Inwoners van de gemeente zijn van harte voor deze receptie uitgenodigd.

Wethouder Ingrid Lambregts heeft 30 september kenbaar gemaakt haar functie neer te leggen. Ingrid Lambregts is een kleine tien jaar actief geweest in de lokale politiek. Van 2002 tot 2005 was zij raadslid en fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van De Ronde Venen. Van 2006 tot eind 2010 was zij wethouder voor het CDA in De Ronde Venen met in haar portefeuille onder andere Financiën, Grondzaken en Sport. Na het samengaan begin dit jaar van Abcoude en De Ronde Venen, is zij op 3 januari benoemd tot wethouder van onder andere Ruimtelijke Ordening, Landelijk Gebied en Groene Hart, Volkshuisvesting, Bouw- en Woningtoezicht en Sport. Tevens was zij loco-burgemeester van De Ronde Venen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afscheidsreceptie wethouder Ingrid Lambregts

Op donderdag 27 oktober 2011 neemt Ingrid Lambregts officieel afscheid als wethouder van de gemeente De Ronde Venen. Dit gebeurt tijdens een receptie in het gemeentehuis, Croonstadtlaan 111 in Mijdrecht (ingang via Raadhuisplein). De receptie duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Inwoners van de gemeente zijn van harte voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: