Voormalig gemeentehuis Abcoude te koop


Geplaatst op: 20 oktober 2011

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het voormalige gemeentehuis van Abcoude per 1 november 2011 actief te koop aan te bieden. Dit beeldbepalende gebouw wordt verkocht omdat al het gemeentelijke personeel centraal is gehuisvest in Mijdrecht. De vraagprijs is vastgesteld op 2.975.000 euro kosten koper.

Het voormalige gemeentehuis bestaat uit het Polderhuis en drie daaraan gekoppelde voormalige woonhuizen. De panden krijgen de bestemming wonen/centrumdoeleinden. Dit biedt ruimte aan detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en/of wonen.

Hebt u interesse voor deze unieke locatie in het centrum van Abcoude? Neem dan contact op met Raad-Huis Makelaardij, Raadhuisplein 2, 1391 CV, Abcoude, T 0294 28 29 40, I www.raad-huis.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voormalig gemeentehuis Abcoude te koop

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het voormalige gemeentehuis van Abcoude per 1 november 2011 actief te koop aan te bieden. Dit beeldbepalende gebouw wordt verkocht omdat al het gemeentelijke personeel centraal is gehuisvest in Mijdrecht. De vraagprijs is vastgesteld op 2.975.000 euro kosten koper.Het voormalige gemeentehuis bestaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: