001 -Brouwer Transport
Legmeervogels handbal eert twee kampioenen

Legmeervogels handbal eert twee kampioenen


Geplaatst op: 25 maart 2019

Afgelopen zondag was er een top handbalfeestje in de Scheg! Het publiek was massaal aanwezig en er werd goed aangemoedigd! Na elk doelpunt werd er een muziekje gedraaid en ook tussen de wedstrijden door. Dit zorgde voor een super sfeer. De wedstrijden waren heel leuk om te zien en soms ook heel erg spannend.

Twee teams zijn dit jaar zaalkampioen geworden; De E1 en de B1. De teams werden tijdens de wedstrijd van de senioren gehuldigd. Voor iedere speler een bos bloemen en een medaille. Ook de coaches/trainers Ria en Danielle van de E1 en Ria en Anita van de B1 werden gehuldigd. De senioren dames maakten daarna het tot een spannend einde door gelijk te spelen met 18-18. Daarmee werd het team derde in de poule. Meer informatie op de facebook-pagina van Legmeervogels Handbal: https://www.facebook.com/LegmeervogelsHandbal/

Volgend weekend houdt Legmeervogels Handbal een instuif voor alle geïnteresseerden. Wil jij ook een keertje mee handballen? Kom ook. Zondag 31 maart naar sporthal de Scheg in Uithoorn. Om 9.30 voor 5 t/m 13 jaar en om 12.30 voor 12 t/m 18 jaar. Opgave vooraf wordt op prijs gesteld via legmeervogels@handbal.nl! 


Laatst bewerkt op: 25 maart 2019 07:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Legmeervogels handbal eert twee kampioenen

Afgelopen zondag was er een top handbalfeestje in de Scheg! Het publiek was massaal aanwezig en er werd goed aangemoedigd! Na elk doelpunt werd er een muziekje gedraaid en ook tussen de wedstrijden door. Dit zorgde voor een super sfeer. De wedstrijden waren heel leuk om te zien en soms … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: