001 -Brouwer Transport
De Kangoeroe Klup vanAtlantis blijft groeien

De Kangoeroe Klup vanAtlantis blijft groeien


Geplaatst op: 25 maart 2019

De Kangoeroe Klup is het jongste team binnen korfbalvereniging Atlantis. De kinderen zijn 3 tot 6 jaar. Op een speelse manier leren ze de beginselen van het korfbal. Vorig jaar september startte er acht kinderen in de Kangoeroes. Toen het zaalseizoen begon, zijn de oudste Kangoeroes die bijna zes of zes jaar waren, over gegaan naar de nieuwe F2. Er bleven nog vier Kangoeroes over. Het team bestond nog uit: Jaidy, Fenna, Evy en Julian. Vier Kangoeroes is niet veel, dus Jaidy nam haar broertje Jop mee. Precies op zijn derde verjaardag is hij lid geworden. Het Kerstkorfbaltoernooi kwam eraan, altijd een mooie gelegenheid om nieuwe leden te werven. Naar aanleiding van dit toernooi kwamen een aantal kinderen meedoen om te kijken of ze het leuk genoeg vinden om lid te worden. De eerste week in het nieuwe jaar kwamen Liene en Veerle meetrainen. Deze twee meiden vonden het weer net zo leuk als op het Kerstkorfbaltoernooi. Die week erop hadden Sven en Coen zich aangemeld voor de proeftrainingen. Ondertussen deden er vier nieuwe kinderen mee, waar de trainsters al blij mee waren. De groep bleef zich uitbreiden, Sofie kwam ook meetrainen nadat ze een flyer op school had meegekregen en nam haar broertje Jens mee die net een week drie jaar oud was. De kinderen waren enthousiast en alle zes zijn lid geworden. Al elf kinderen, wat een geweldig resultaat. Daar bleef het niet bij. Jaidy, Evy en Jop vroegen of hun nichtje Mila het een keertje mocht proberen bij de Kangoeroes. Na vier keer meetrainen, is zij ook lid geworden. Op dit moment bestaat de groep uit 12 kangoeroes. De groep is in jaren niet zo groot geweest, een resultaat waar de trainsters en de vereniging heel trots op zijn. Het is elke week een feestje om deze groep trainen te mogen geven. Het is een hele enthousiaste groep die elke zaterdagochtend met plezier komt trainen onder begeleiding van de trainsters: Joy, Demi, Nathanja, Femke en Melissa. Zij zorgen dat de kinderen weer met een lach naar huis gaan. Misschien gaat het niet bij twaalf kinderen blijven, er trainen nog twee meisjes mee om te kijken of ze het leuk vinden om lid te worden.

Ook benieuwd geworden naar de Kangoeroe Klup van korfbalvereniging Atlantis? Kinderen van 3 tot 6 jaar mogen gratis vier proeftrainingen meedoen op de zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Aanmelden voor de proeftrainingen kan via aanmelden@kvatlantis.nl


Laatst bewerkt op: 25 maart 2019 10:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kangoeroe Klup vanAtlantis blijft groeien

De Kangoeroe Klup is het jongste team binnen korfbalvereniging Atlantis. De kinderen zijn 3 tot 6 jaar. Op een speelse manier leren ze de beginselen van het korfbal. Vorig jaar september startte er acht kinderen in de Kangoeroes. Toen het zaalseizoen begon, zijn de oudste Kangoeroes die bijna zes of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: