001 -Brouwer Transport
Atlantis tikt de 30 aan

Atlantis tikt de 30 aan


Geplaatst op: 25 maart 2019

Afgelopen zaterdag speelde, het door van Walraven gesponsorde, Atlantis 1 uit tegen GKV in Den Haag. Beide ploegen speelden erg scherp, het was een leuke wedstrijd om te kijken! Alle Atlantis 1 spelers en speelsters haalden een goed niveau. Ondanks dat het er soms fel aan toe ging, kwam de ploeg niet in de problemen en kon tot het einde haar niveau vasthouden. De wedstrijd eindigde in een 22-30 in het voordeel van Atlantis.

Eenmaal afgereisd naar Sporthal Overbosch vroegen de spelers zich eerst af of ze wel goed zaten. Het complex was uitgestorven. Wordt er hier gespeeld? Er was nog niemand van GKV te bekennen, maar al gauw zagen we onze scheidsrechter, die beste man was er al wel! Na een tijdje kwamen ook de spelers van GKV binnendruppelen. Er speelde geen wedstrijd voor GKV 1 en de sfeer was ook ver te zoeken. In de voorbespreking gaf coach Arjan Baerveldt aan dat de ploeg hierdoor juist extra gemotiveerd zouden moeten zijn!

In de aanval startte Jeroen, Sander, Lynn en Joyce. De verdediging bestond uit captain Maarten, Lars, Amy en Janneke. De aanval van Atlantis kon meteen haar tanden laten zien en zorgden voor een 0-2 voorsprong door doelpunten van Jeroen en Sander. Na de vakwissel schoot GKV gelijk haar eerste doelpunt erin, maar het andere vak van Atlantis had niet lang nodig, want Janneke schoot de ploeg naar de 1-3. Na wat aanvallen zonder score, was het de ploeg uit Den Haag wat de 2-3 maakte, maar Lynn antwoordde direct er schoot de 2-4 erin. Hierna brak er een scoreloze periode aan. De schoten van Atlantis ketste net verkeerd op de korf, draaide er net uit, de huidige aanval had moeite met de rebound. De verdediging hield het knap dicht! Na 7 minuten kreeg GKV een strafworp mee en rondde deze natuurlijk af. De aanval van Atlantis kon de korf opeens weer vinden want Amy knalde er een schot in. Atlantis kon lekker uitlopen door scores van Jeroen (3x) Lars (2x) Maarten en Sander. De ploeg uit Mijdrecht ging rusten met een comfortabele stand van 7-12.

De coach was tevreden en er werden nog wat puntjes op de i gezet, voordat Atlantis ging starten aan de tweede helft. Ondanks dat GKV echt knap bleef doorstrijden en een behoorlijk knappe score neerzette, wisten ze de aanvallen van Atlantis in de tweede helft niet meer te stoppen. Via Lars (5x), Janneke (3x) Jeroen (3x) Sharon (2x), Sander (2x) en Joyce kwam de ploeg op een tussenstand van 21-29. Wie o wie ging de 30e maken? Sommige spelers probeerde dit toch maar even te vermijden, want tja… Wie de 30e maakt moet natuurlijk een rondje halen. Amy scheen dit even vergeten te zijn en knalde ook de nummer 30 er koelbloedig in!

Volgende week speelt Atlantis om 17.50 thuis tegen EKVA, dit zal de laatste zaalwedstrijd zijn!


Laatst bewerkt op: 25 maart 2019 11:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis tikt de 30 aan

Afgelopen zaterdag speelde, het door van Walraven gesponsorde, Atlantis 1 uit tegen GKV in Den Haag. Beide ploegen speelden erg scherp, het was een leuke wedstrijd om te kijken! Alle Atlantis 1 spelers en speelsters haalden een goed niveau. Ondanks dat het er soms fel aan toe ging, kwam de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: