001 -Brouwer Transport
Aangepaste sportdag in gemeente De Ronde Venen

Aangepaste sportdag in gemeente De Ronde Venen


Geplaatst op: 25 maart 2019

Woon jij in gemeente De Ronde Venen of omgeving, heb je een beperking en/of chronische aandoening en wil je graag meer gaan bewegen? Kom dan op zaterdag 13 april naar Sporthal Laco de Phoenix in Mijdrecht! Daar organiseert Team Sportservice provincie Utrecht in samenwerking met gemeente De Ronde Venen een aangepaste sportdag.

Sporten is voor iedereen!

Elzemieke van Empel, consulent aangepast sporten bij Team Sportservice provincie Utrecht, roept iedereen met een beperking en/of chronische aandoening op om zich aan te melden voor de sportdag: “Sporten is leuk, gezond én het verrijkt je sociale leven. Voor mensen met een beperking is het soms lastig de juiste sport te vinden, maar er is veel meer mogelijk dan in eerste instantie vaak wordt gedacht! Daarom organiseren we regelmatig dit soort events. Deelnemers krijgen de mogelijkheid meerdere sporten uit te proberen en kunnen zo ontdekken wat bij ze past. Vorig jaar is naar aanleiding van de sportdag 80% van de deelnemers gaan sporten bij één van de aanbieders.”

Clinics van lokale sportaanbieders

Tussen 10.00 en 13.00 uur kunnen kinderen, jongeren, volwassenen én 60-plussers met een beperking verschillende clinics volgen van lokale sportverenigingen. Er staat onder andere judo, (rolstoel)tennis en freerunning op het programma.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de aangepaste sportdag staat op de website van Team Sportservice De Ronde Venen www.teamsportservice.nl/derondevenen. Daar kunnen geïnteresseerden zich tot 8 april aanstaande aanmelden.


Laatst bewerkt op: 25 maart 2019 13:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aangepaste sportdag in gemeente De Ronde Venen

Woon jij in gemeente De Ronde Venen of omgeving, heb je een beperking en/of chronische aandoening en wil je graag meer gaan bewegen? Kom dan op zaterdag 13 april naar Sporthal Laco de Phoenix in Mijdrecht! Daar organiseert Team Sportservice provincie Utrecht in samenwerking met gemeente De Ronde Venen een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: