001 - Homan Zonnepanelen
Bijna jubileum voor ‘Door de Mangel op Radio Aalsmeer

Bijna jubileum voor ‘Door de Mangel op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 26 maart 2019

Hoe een valse beschuldiging en een beoordeling het leven van Esther Boek en haar zoon op hun kop zette bespreekt Esther Sparnaaij donderdag met de auteur in ‘Echt Esther’. Verder ook veel gasten in het programma dat de technologische ontwikkelingen op de voet volgt: ‘Blikopener Radio’. Verder de volgende schakel aan de al lange ketting van ‘Door de Mangel’: de 249’e om precies te zien.

Vals beschuldigd en veroordeeld in ‘Echt Esther’

Esther Boek werd geboren in Brabant en woont in Tiel. In 2017 debuteerde zij met haar boek ‘Geen Kind Meer’. Een roman die zij schreef naar aanleiding van de onterechte aangiften tegen en veroordeling van haar zoon in een zedenzaak. Later werd hij in hoger beroep vrijgesproken van deze verkrachtingen. In haar boek vertelt ze over de impact die de valse beschuldigingen hadden op haar gezin en de mensen om hen heen, maar toont zij ook de kant van de vermeende slachtoffers. Hoe komen meisjes tot het doen van een onterechte aangifte en wat is daarvan de impact op deze gezinnen en vriendengroep? Met haar tweede roman, De Perfecte Moeder, snijdt Boek opnieuw een gevoelig maatschappelijk thema aan. Daarover gaan we haar donderdagavond ook verder. Esther Boek werkt in de kinderzorg, is getrouwd en heeft drie zonen.

Bomvolle uitzending ‘Blikopener Radio’

De volgende uitzending van Blikopener Radio (maandag 1 april, 18-19 uur) zit bommetje vol. Samira komt voor de tweede keer met een column naar de studio. Ze praat ons bij over innovaties in evenementen. Twee vaste columnisten, gespreksontwerper Rick en online communicatiespecialist Hermaniak, spreken we via de telefoon. En natuurlijk is er weer de Week van Wilg, over innovatieve dingen die deze week opvielen. Tussendoor is er nog wat tijd voor een leuk muziekje.
 
Holland bloemenland. Hoe blijven we aan de fleurige top? Waarom is digitalisering in de sierteeltsector belangrijk? Luister de uitzending van 25 maart met Michel van Hout, CIO bij de Dutch Flower Group, terug op www.radioaalsmeer.nl.

Een creatieve hovenier in 'Door de Mangel'

Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylene en Elbert de 248egast in hun talkshow ‘Door de Mangel’. Personeelsfunctionaris Cees Vrooland begon zijn werkzame leven als meubelmaker en hoopt ooit nog eens zelf een orgel te bouwen.“Mensen zijn altijd boeiend, maar ook altijd moeilijk” aldus de altijd in een roze pyjama slapende Wormernees. Cees noemde zichzelf trouw, eigenzinnig en onthecht. Vrooland heeft niet zoveel met materiele zaken, maar tekent wel graag en doet dat zeker niet onverdienstelijk.
 
Ook Cees is opzoek gegaan naar een nieuwe gast en heeft zijn creatieve buurman en hovenier Chris Clemens uitgenodigd om op maandag 1 april naar de studio te komen. “Het huis en de tuin van de buren is op een erg originele manier ingericht met veel gebruikte voorwerpen. Ik ben benieuwd waar hij zijn ideeën vandaan haalt”, vroeg Vrooland zich af.
Deze en nog vele andere verrassende vragen zullen maandag aan Chris worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar: info@radioaalsmeer.nlof bel tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.


Laatst bewerkt op: 26 maart 2019 08:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijna jubileum voor ‘Door de Mangel op Radio Aalsmeer

Hoe een valse beschuldiging en een beoordeling het leven van Esther Boek en haar zoon op hun kop zette bespreekt Esther Sparnaaij donderdag met de auteur in ‘Echt Esther’. Verder ook veel gasten in het programma dat de technologische ontwikkelingen op de voet volgt: ‘Blikopener Radio’. Verder de volgende schakel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: