001 -Family

Politie en beveiligingsbedrijf tekenen convenant


Geplaatst op: 19 oktober 2011

Vandaag heeft de politie en beveiligingsbedrijf Risiguard uit Mijdrecht een convenant ondertekend.

Middels dit convenant is uitgesproken dat zowel de politie als Risiguard een nauwe samenwerking aangaan wat betreft het opsporen van bedrijfsinbrekers op het bedrijventerrein in Mijdrecht. De politie zal, wanneer er bijvoorbeeld gezocht wordt naar een verdacht persoon of een verdachte auto, het beveiligingsbedrijf ook op de hoogte stellen. Normaal wordt alleen een politieagent in kennis gesteld. Hiermee wordt de 'pakkans' vergroot. Het beveiligingsbedrijf en de politie hebben de afgelopen jaren al een goede band met elkaar opgebouwd.

Martijn van Duin van Risiguard: 'Wij zijn zeer blij met dit convenant, zo kunnen we optimaal samenwerken met de politie en bedrijfsinbrekers wellicht op heterdaad aanhouden.'

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie en beveiligingsbedrijf tekenen convenant

Vandaag heeft de politie en beveiligingsbedrijf Risiguard uit Mijdrecht een convenant ondertekend. Middels dit convenant is uitgesproken dat zowel de politie als Risiguard een nauwe samenwerking aangaan wat betreft het opsporen van bedrijfsinbrekers op het bedrijventerrein in Mijdrecht. De politie zal, wanneer er bijvoorbeeld gezocht wordt naar een verdacht persoon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: