001 -Brouwer Transport
Volledige line-up weekend Vogelvrij 2019 bekend

Volledige line-up weekend Vogelvrij 2019 bekend


Geplaatst op: 29 maart 2019

Vogelvrij viert dit jaar het 10 jarig bestaan! Na drie uitverkochte edities op rij heeft de organisatie zijn vogelvrijste schoenen aangetrokken. 5 en 6 juli gaat Vogelvrij niet één, maar twee dagen naar de sterren en terug! Dit betekent meer artiesten, meer slingers, meer opblaaskrokodillen, meer gekkigheid, meer alles!  Voel je een weekend lang VOGELVRIJ op het grootste evenement van de regio! Op vrijdagavond komen de beste live-artiesten van Nederland langs op Vogelvrij Live. Op zaterdag kan je een festival verwachten zoals je van Vogelvrij gewend bent: de vetste DJ’s en live-acts van dit moment! En om de verjaardag goed te vieren heeft de organisatie ook voor de zaterdag extra groot uitgepakt! De volledige line-up van Vogelvrij 2019 is nu bekend!

5 en 6 juli wordt een weekend om nooit te vergeten! Zonnestralen in je gezicht, fluitende vogels, we gaan weer aftellen naar de zomer! En wat is een zomer zonder een vogelvrij startschot? Vogelvrij staat dit jaar in het teken van een weekender voor verrassingen en dromen die werkelijkheid gaan worden. Waar gaan deze dromen over? Over de beste artiesten, unieke stages en alles daar tussen in. En over los gaan op energieke house, zweten met dampende urban, meezingen tot je schor bent en beukende hardstyle.

Op vrijdag warmt feest DJ Arie tijdens de vrijmibo de bezoekers op. Hij draait en zingt Vogelvrij Live aan elkaar. Een feest is pas een feest als Feest DJ Arie is langs geweest! Regionale bekendheid Mark Fledderman komt langs om een optreden te verzorgen. Het motto van deze zanger is “Pluk de dag”. En dat doet Mark Fledderman zeker. Deze regionale held maakt van elk optreden één groot feest!

De beste live artiesten van Nederland Tino Martin en Maan komen primetime langs op Vogelvrij Live. Tino Martin is DE populairste Nederlandse zanger van dit moment. Hij verkocht twee keer eerder de Ziggo Dome volledig uit en heeft in juni zijn eigen concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De organisatie heeft niet alleen de beste zanger weten te strikken van Nederland, maar ook de beste zangeres: Maan!

Alles wat Maan aanraakt verandert in goud! Op nummer 1 in de top40, gouden en platinum platen én uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland. Maan gaat als een raket. Vogelvrij brengt dit jaar niet alleen de ZON, maar ook de MAAN! DJ Menzoo draait deze topartiesten aan elkaar en zorgt ervoor dat je tussen de optredens door vogelvrij door kan fladderen.

De laatste twee uur op de vrijdag zit vol feestgeweld. Bonte Carlo en de Lawineboys zorgen voor één en al gekkigheid. Bonte Carlo is op dit moment de meest energieke DJ van Nederland! Dat wordt een bont feestje! De Lawineboys zijn al vier keer gekroond tot beste feestact van de lage landen. Met de Lawineboys gaan alle remmen los!

Op zaterdag 6 juli kan je een festival verwachten zoals je van Vogelvrij gewend bent.

Tijdens Vogelvrij Festival gaan we van dampende urban, verrassende live-acts, energieke house tot beukende hardstyle. We vieren onze verjaardag en daarom komen Maximiliano en Berry Zarzamora, de lokale helden van weleer een optreden verzorgen. Daarnaast heeft de organisatie regionale talenten Deserno en Shenk weten te boeken.

Dit jaar zijn er niet één, niet twee, maar drie live-acts! Josylvio is de meest beluisterde artiest op Spotify van 2018 en zijn album Hella Cash versloeg vorig jaar alle concurrentie! Dit gaat hoe dan ook een hele dikke show worden. Naast Josylvio komt ook SBMG langs. Pull up game strong! ‘Sawtu Boys Money Gang’, oftewel SBMG met Henkie T. Met deze live-act wordt het hoe dan ook super LIT! De derde live-act komt sneller dan snel. Niemand minder dan Snelle maakt het rijtje compleet. Snelle is op dit moment een van de populairste live-acts en scoort de ene na de andere hit. Drie live-acts van formaat dus! De live-acts worden aan elkaar gedraaid door urban DJ Frnkie en Max Vermeulen.

Zoals jullie van Vogelvrij gewend zijn hebben we altijd één verrassing voor jullie, totale gekkigheid en niet in een hokje te plaatsen. Dit jaar is dat niemand minder dan house legende DJ Jean. Dat wordt een gekkenhuis! Na alle live-acts en artiesten is het tijd voor een echte EDM-banger! Met 200 miljoen+ Youtube views, mainstage optredens wereldwijd op Tomorrowland, Ultra Music Festival en DLDK, behoort Sidney Samson al 10 jaar tot de absolute DJ top van de wereld!

Als afsluiter komt niemand minder dan Wildstylez langs! Hij is de bekendste en beste hardstyle DJ van Nederland. Wildstylez is een legende als je ‘t hebt over hardstyle! Hij sloot vrijwel elk hardstyle festival af en 6 juli schiet hij de bezoekers tijdens het laatste uur van Vogelvrij de zomer in!

De organisatie: “Onze tiende editie moet alle voorgaande uitverkochte edities overtreffen. Daarom vieren we dit jaar een Vogelvrij Weekender! Voor zowel de vrijdag als zaterdag gaat de kaartverkoop sneller dan ooit. Alle extra voordelige tickets zijn in recordtempo uitverkocht, de laatste ticketstaffel voor beide dagen loopt!”Laatst bewerkt op: 29 maart 2019 15:35

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volledige line-up weekend Vogelvrij 2019 bekend

Vogelvrij viert dit jaar het 10 jarig bestaan! Na drie uitverkochte edities op rij heeft de organisatie zijn vogelvrijste schoenen aangetrokken. 5 en 6 juli gaat Vogelvrij niet één, maar twee dagen naar de sterren en terug! Dit betekent meer artiesten, meer slingers, meer opblaaskrokodillen, meer gekkigheid, meer alles!  Voel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: