001 -Brouwer Transport
Boni ClubFund-actie nu 3 extra zegels bij 25 euro aan boodschappen

Boni ClubFund-actie nu 3 extra zegels bij 25 euro aan boodschappen


Geplaatst op: 27 maart 2019

De Boni, de supermarkt in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, maakt de komende weken een bijzonder 1-2’tje met, en voor, 9 verenigingen uit De Ronde Venen. Iedere Boni-klant ontvangt tijdens de ClubFund-actie bij alle boodschappen zegels waarmee gespaard kan worden voor gratis fan-artikelen van de deelnemende clubs. En er komt zo ook nog eens direct een mooie bijdrage in ieders clubkas!

LET OP! Tijdelijk (t/m 7 april) bij 25 euro aan boodschappen, 3 extra zegels!!

Sinds de ‘kick-off’ van de ClubFund-actie op 8 maart, waarbij vele leden namens hun clubs aanwezig waren, wordt er al driftig gespaard door veel Rondeveners. Bedrijfsleider Jan de Jong van Boni Mijdrecht: “Het slaat geweldig aan. Ik zie bijvoorbeeld dat ook opa's en oma's sparen voor hun kleinkinderen. Heel leuk!”

Lokaal betrokken

Jan de Jong is enthousiast over de ClubFund-actie: “Dit is bij de Boni de nieuwe manier van sparen voor en met sportclubs en verenigingen. Alle leden en hun fans sparen via onze supermarkt voor gratis fan-artikelen, maar tegelijkertijd ook voor de clubkas. Deze actie is voor ons erg belangrijk, omdat wij als Boni graag lokaal betrokken willen zijn en alle verenigingen en clubs een warm hart toedragen!”
Tijdens deze actie krijgen Boni-klanten bij elke 10 euro 1 spaarpunt. “Daarmee kunnen de leden van de deelnemende clubs allerlei fan-artikelen sparen, zoals mokken, placemats, posters, koelkastmagneten, slippers, telefoonhoesjes en nog veel meer. Voorzien van hun eigen foto of van het clublogo, dat kunnen ze zelf kiezen. Per verzilverde actiecode gaat een door de Boni bepaald bedrag ook nog rechtstreeks naar de clubkas en dat kan aardig oplopen!”

Persoonlijke foto

De organisatoren achter de ClubFund-actie zorgden in de weken voordat er echt gespaard kon gaan worden dat er zoveel mogelijk foto’s werden gemaakt van de leden van de deelnemende clubs en verenigingen. Voor elk van die verenigingen werd vervolgens een eigen website gemaakt, waarop de leden via persoonlijke inlogcodes toegang krijgen bij hun eigen fanwebshop. Daar vinden ze ook hun eigen spelersfoto die op de fan-artikelen geplaatst wordt, anderen krijgen die niet te zien.

Clublogo kan ook

Wie niet op de foto is geweest, kan natuurlijk ook sparen voor de gratis fan-artikelen. Daar komt dan het logo van de club of vereniging op in plaats van een persoonlijke foto. Jan de Jong: “Dat is natuurlijk ook mooi om voor mee te doen en tegelijkertijd de clubkas nog even te spekken!”
De uitgifte van de spaarzegels bij Boni Mijdrecht voor de gratis fan-artikelen eindigt op 30 april 2019. Deze fan-artikelen zijn overigens niet alleen online in de fanshops te bekijken, maar ook bij diverse clubs in een speciale vitrine in de kantine.

Gezellig slotevenement

De fanshops sluiten op 12 mei, daarna kan er niets meer besteld worden. Het gezellige slotevenement voor de deelnemende verenigingen, inclusief de uitreiking van de voor en door de clubs opgehaalde bijdragen, vindt plaats op 21 juni. De vóór 12 mei bestelde fan-artikelen kunnen vervolgens vanaf 22 juni worden opgehaald.

LET OP! Tijdelijk (t/m 7 april) bij 25 euro aan boodschappen, 3 extra zegels!!

De Rondeveense verenigingen die deelnemen aan de ClubFund-actie bij Boni Mijdrecht zijn:
- Korfbalvereniging Atlantis
- Voetbalvereniging Argon
- Turn- en Acrovereniging GVM‘79
- Jazz- en Showballet Nicole
- Voetbal- en handbalvereniging HSV'69
- Muziekvereniging VIOS
- Scouting Jan van Speyk
- Muziek- en Showkorps Triviant
- Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen


Laatst bewerkt op: 27 maart 2019 16:52

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boni ClubFund-actie nu 3 extra zegels bij 25 euro aan boodschappen

De Boni, de supermarkt in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, maakt de komende weken een bijzonder 1-2’tje met, en voor, 9 verenigingen uit De Ronde Venen. Iedere Boni-klant ontvangt tijdens de ClubFund-actie bij alle boodschappen zegels waarmee gespaard kan worden voor gratis fan-artikelen van de deelnemende clubs. En er komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: