001 - Homan Zonnepanelen
Feestelijke heropening Aldi Aalsmeer

Feestelijke heropening Aldi Aalsmeer


Geplaatst op: 28 maart 2019

Op vrijdagochtend 5 april wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Jeroen Vrenegoor. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets en schuurmachines of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.

RUIME WINKEL

De enthousiaste filiaalleider Jeroen Vrenegoor: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

FOODTRUCK

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

DUURZAME WINKEL

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting.
Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan het Poldermeesterplein 7 beschikt over 100 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.


Laatst bewerkt op: 28 maart 2019 10:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestelijke heropening Aldi Aalsmeer

Op vrijdagochtend 5 april wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Poldermeesterplein in Aalsmeer feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Jeroen Vrenegoor. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: