001 -Family

Maquette De Tuinen van Aalsmeer in hal gemeentehuis


Geplaatst op: 19 oktober 2011

Vanaf donderdag 27 oktober kunnen inwoners van Aalsmeer in één oogopslag zien wat de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg zal betekenen voor de gemeente. In de hal van het gemeentehuis staat een grote maquette die alle ontwikkelingen voor de aankomende jaren aangeeft.

Onder de naam ‘De Tuinen van Aalsmeer' werkt Gemeente Aalsmeer al jaren aan de herstructurering van de Burgemeester Kasteleinweg. Doordat de N201 wordt omgeleid, kan de Burgemeester Kasteleinweg straks worden ‘afgewaardeerd'. De Burgemeester Kasteleinweg wordt een tweebaansweg met een busbaan voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer.

Ontwikkelingsbedrijf &2=1, een samenwerkingsverband tussen Gemeente Aalsmeer en Bohemen B.V., werkt daarnaast aan plannen voor woningbouw en ruimte voor water en groen. In het vrijgekomen gebied zullen ongeveer 350 gevarieerde woningen komen. Deze woningen worden gerealiseerd binnen verschillende deelgebieden, zoals ‘Polderzoom', ‘Spoorlaan' en ‘Zwarteweg'.
Begin 2012 zal de eerste paal worden geslagen van het deelproject Spoorlaan, waar zeven vrijstaande en twaalf half vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Deze nieuwe wijk staat tot op detailniveau aangegeven op de maquette.
Wilt u ook weten wat het ambitieuze project De Tuinen van Aalsmeer inhoudt en hoe straks de nieuwe weg de Noordvork zal lopen? Neem dan eens een kijkje in de hal van het gemeentehuis. De maquette staat in de vrijgekomen ruimte van de VVV/ANWB. Voor meer informatie: www.detuinenvanaalsmeer.nl of www.bohemen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maquette De Tuinen van Aalsmeer in hal gemeentehuis

Vanaf donderdag 27 oktober kunnen inwoners van Aalsmeer in één oogopslag zien wat de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg zal betekenen voor de gemeente. In de hal van het gemeentehuis staat een grote maquette die alle ontwikkelingen voor de aankomende jaren aangeeft. Onder de naam ‘De Tuinen van Aalsmeer' werkt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: