001 - Homan Zonnepanelen
Het is er: De online moodboard-tool!

Het is er: De online moodboard-tool!


Geplaatst op: 29 maart 2019

Met één druk op de knop het moodboard voor jouw volgende event. De online moodboard-tool is klaar voor gebruik. Iedere organisator kan nu zelf eenvoudig en snel zijn of haar persoonlijke touch toevoegen aan de kennis van professionele eventstylisten. De nieuwe website van BloemBloem staat geheel in het teken van inspireren en creëren.

Hoe het werkt

Met meer dan 2000 gecreëerde settingen in de afgelopen jaren op diverse locaties binnen de Benelux, heeft BloemBloem een uitgebreid portfolio opgebouwd. Gebruik foto’s uit het lookbook om inspiratie op te doen en verwerk deze in een moodboard. Upload zelf extra foto’s om jouw moodboard een uniek karakter te geven. De specialisten van BloemBloem brengen jouw concept vervolgens tot leven.

Ervaar het gemak zelf en probeer het moodboard nu direct op bloembloem.nl

Over BloemBloem

BloemBloem beschikt over een eigen bloembinderij, lasserij, spuiterij en houtwerkplaats. Het creatieve team zorgt voor de conceptmatige inrichting van locaties en realiseert de werkelijkheid door het gebruik van decor, bloemen en rekwisieten. Het team van BloemBloem zorgt ervoor dat het concept al tot leven wordt gebracht, nog voor het evenement plaats heeft gevonden door middel van 2D en 3D visuals.


Laatst bewerkt op: 31 maart 2019 11:59

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het is er: De online moodboard-tool!

Met één druk op de knop het moodboard voor jouw volgende event. De online moodboard-tool is klaar voor gebruik. Iedere organisator kan nu zelf eenvoudig en snel zijn of haar persoonlijke touch toevoegen aan de kennis van professionele eventstylisten. De nieuwe website van BloemBloem staat geheel in het teken van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: