001 - Homan Zonnepanelen
Massale klopjacht na autodiefstal Mijdrecht

Massale klopjacht na autodiefstal Mijdrecht


Geplaatst op: 31 maart 2019

De politie heeft zaterdagavod massaal gespeurd naar autodieven in de Utrechtse wijk Ondiep. De autodieven sloegen een slag in Mijdrecht, dat meldt het Algemeen Dagblad.

In de Utrechtse wijk Ondiep was zaterdagavond volop politie op de been. Agenten zochten naar verdachten die verantwoordelijk zijn voor diefstal van een auto in Mijdrecht. Ook een politiehelikopter zocht mee naar de dieven.

Burgernet werd ingezet, zodat inwoners van de stad mee konden helpen bij de zoektocht naar de verdachten. Een van de mannen zou gezien zijn op de Bemuurde Weerd Oostzijde, niet ver van Ondiep. De gestolen auto is inmiddels leeg aangetroffen in Utrecht.


Laatst bewerkt op: 31 maart 2019 11:58

Bron: Ad.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Massale klopjacht na autodiefstal Mijdrecht

De politie heeft zaterdagavod massaal gespeurd naar autodieven in de Utrechtse wijk Ondiep. De autodieven sloegen een slag in Mijdrecht, dat meldt het Algemeen Dagblad. In de Utrechtse wijk Ondiep was zaterdagavond volop politie op de been. Agenten zochten naar verdachten die verantwoordelijk zijn voor diefstal van een auto in Mijdrecht. Ook een politiehelikopter zocht mee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: