001 - Homan Zonnepanelen
'Rommel' gezocht voor 45ste Wilnisse Rommelmarkt

'Rommel' gezocht voor 45ste Wilnisse Rommelmarkt


Geplaatst op: 31 maart 2019

Al weer voor de 45ste keer zal de jeugdvereniging van de Hervormde Kerk in Wilnis de jaarlijkse Wilnisse rommelmarkt organiseren. Deze zal dit jaar op 4 mei plaatsvinden. We streven ieder jaar weer naar een zo groot mogelijke opbrengst voor een goed doel. De opbrengst is dit jaar bestemd voor de ‘Voor Elkaar’ vakantieweken van de Vrouwenbond. Dit zijn vakantieweken voor mensen die voortdurende zorg nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan mensen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking, autisme of dementie.
Om een mooie opbrengst voor dit doel in te zamelen, hebben we spullen nodig om te verkopen! Dus heeft u nog bruikbare spullen thuis liggen die u niet meer gebruikt? Breng deze dan naar de familie Meijers op de Mijdrechts Dwarsweg 19 te Wilnis (elke dag, behalve zondag). Ook is het mogelijk om uw spullen door ons op een dinsdagavond op te laten halen. Dit kunt u aangeven via de site www.rommelmarktwilnis.nlof door te bellen naar 06 – 87 12 74 77 (tussen 18:00 - 20:00, liever niet op zondag). Ook zijn wij bereikbaar via de app, appen kan altijd! We zijn ondertussen al druk bezig met sorteren van alle spullen en zullen hiermee doorgaan tot dinsdagavond 30 april. Wilt u meer weten over ons doel of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de rommelmarkt? Dan kunt u bovenstaande site bezoeken of volg ons op facebook!


Laatst bewerkt op: 31 maart 2019 14:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

'Rommel' gezocht voor 45ste Wilnisse Rommelmarkt

Al weer voor de 45ste keer zal de jeugdvereniging van de Hervormde Kerk in Wilnis de jaarlijkse Wilnisse rommelmarkt organiseren. Deze zal dit jaar op 4 mei plaatsvinden. We streven ieder jaar weer naar een zo groot mogelijke opbrengst voor een goed doel. De opbrengst is dit jaar bestemd voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: