001 - Homan Zonnepanelen
Spel en Sporters naar Tsjechië

Spel en Sporters naar Tsjechië


Geplaatst op: 31 maart 2019

De wintersportreis van Spel en Sport bracht de 44 deelnemers dit jaar naar Vrchlabi in Tsjechië, een nieuwe bestemming, met vele loipes en skipistes. En veel sneeuw, ook al was het al maart.

Op de eerste dag was er een regenachtige opfriscursus voor de langlaufers en nattigheid voor de wandelaars, maar de rest van de week was er zon en af en toe sneeuw, echt wintersportweer.  Op maandag gingen de deelnemers naar het in Polen gelegen Szklarska Poreba, waar onder perfecte sneeuwcondities gelanglauft en gewandeld kon worden, te midden van eindeloze dennenbossen en schitterende vergezichten. De volgende dag kwamen ook de skiërs aan hun trekken op de pistes bij Spindleruv Mlyn, terwijl de langlaufers en de wandelaars volop konden genieten. Er volgde een bezoek aan het gezellige wintersportplaatsje Harrachov, waar een prachtige sneeuwwandeling gemaakt werd naar de Mumlava waterval. Een verrassing was het bezoek aan Praag, met een rondrit door de stad en alle tijd om zelf het oude centrum met de vele mooie gebouwen te verkennen. Ook op de laatste dag konden de deelnemers nog volop genieten van het prachtige sneeuwlandschap.

Ook bij deze wintersportreis waren de avonden vol gezelligheid. Er werden allerlei kaartspelletjes gedaan, naar muziek geluisterd en nagepraat over de dag, zodat ook de nieuwe deelnemers zich zeer thuis voelden, en alweer uitkeken naar de volgende reis!


Laatst bewerkt op: 31 maart 2019 14:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spel en Sporters naar Tsjechië

De wintersportreis van Spel en Sport bracht de 44 deelnemers dit jaar naar Vrchlabi in Tsjechië, een nieuwe bestemming, met vele loipes en skipistes. En veel sneeuw, ook al was het al maart. Op de eerste dag was er een regenachtige opfriscursus voor de langlaufers en nattigheid voor de wandelaars, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: