001 -Brouwer Transport
Badmintonvereniging Kwinkslag speelt voorjaarstoernooi

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt voorjaarstoernooi


Geplaatst op: 1 april 2019

Jl. donderdagavond 21 maart speelde Kwinkslag het altijd succesvolle voorjaarstoernooi in De Boei in Vinkeveen.

Buiten een aantal collega-badmintonners  uit Wilnis speelde voor de eerste keer een viertal nieuwe leden mee. Deze waren nog niet allemaal bekend met ons wisselende aanbod aan partijen met een handicap en hadden ditmaal de uitdaging, het met vier spelers in één vak opnemen tegen vier tegenspelers met een blind net op volleybal-hoogte. Buiten het rekening houden met drie medespelers in je vak heb je ook maar een paar milliseconden om te reageren op het moment dat je de shuttle over het geblindeerde net ziet aankomen.
Los daarvan werden er nog diverse andere mixpartijen met verschillende tegenspelers en partners gespeeld. De punten die daarmee werden verzameld leverde een rangorde op die je in de prijzen kon laten vallen. Laten die prijzen nou wederom de moeite waard zijn en door drie van de vier nieuwe leden zijn gewonnen!

De uitslag was al volgt; 1eplaats: Leo, 2eplaats: Garry, 3eplaats: Hans, 4eplaats: Ton, 5eplaats: Robby, 6eplaats: Marco, 7eplaats; Jeffrey, 8eplaats: Marcel, 9eplaats: Frank, 10eplaats: Jolanda en de troostprijs ging Arthur.
Na afloop van de prijsuitreiking is de avond, onder het genot van een borrel en bittergarnituur, nog even gezellig voortgezet.

Ook interesse in sportief bewegen bij een club waar wat gebeurd? Elke donderdagavond in De Boei bent u welkom in de sportzaal. (rackets zijn aanwezig)   


Laatst bewerkt op: 1 april 2019 07:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Badmintonvereniging Kwinkslag speelt voorjaarstoernooi

Jl. donderdagavond 21 maart speelde Kwinkslag het altijd succesvolle voorjaarstoernooi in De Boei in Vinkeveen. Buiten een aantal collega-badmintonners  uit Wilnis speelde voor de eerste keer een viertal nieuwe leden mee. Deze waren nog niet allemaal bekend met ons wisselende aanbod aan partijen met een handicap en hadden ditmaal de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: