001 -Brouwer Transport
Tennisvereniging VLTV viert 50-jarig bestaan

Tennisvereniging VLTV viert 50-jarig bestaan


Geplaatst op: 1 april 2019

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni viert de VLTV op het tennispark in Vinkeveen haar lustrum. Samen met leden, oud-leden en genodigden zal feestelijk worden teruggeblikt op 50 jaar tennis en gezelligheid. Het belooft een gevarieerd 2-daags feest te worden met veel sportieve evenementen, een flitsende veiling, funactiviteiten en muziek voor jong en oud.

Programma vrijdag

Op 14 juni opent de voorzitter om 19.30 uur het lustrum. Om 20.00 uur zien de gasten demonstratie tennispartijen. Om 21.30 uur volgt de loterij en veiling. De veilingitems worden eerdaags op www.vltv.nl bekendgemaakt. Het geheel wordt omlijst door een feestelijke borrel en muziek. In het clubhuis worden films en foto’s van de afgelopen 50 jaar getoond.

Programma zaterdag

Op 15 juni om 15.00 uur start het funtoernooi met tennis, games en veel lol. De organisatie stelt de teams samen, waarin alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd zijn. Tot 9 juni kunnen alle sportliefhebbers uit de regio zich opgeven op: www.vltv.nl. Vanaf 17.00 uur speelt een dixieland band en begint het food festijn. ’s Avonds start om 20.30 uur het feest met een DJ en diverse live-artiesten. De volledige line-up wordt later op de website en op facebook bekendgemaakt.

Witte lustrumkleding met speciaal ontworpen goudgele logo

De VLTV  heeft speciaal voor het lustrum een volledig wit met goudgele kledinglijn ontworpen. Polo’s, t-shirts, sweaters, caps en handdoekjes met het lustrumlogo kunnen op www.vltvwebshop.nl worden besteld.

VLTV hoopt op veel belangstelling, ook van oud-leden

Iedereen die de VLTV een warm hart toedraagt is van harte welkom om in het clubhuis het 50-jarig bestaan van de VLTV mee te vieren. De VLTV hoopt ook veel oud-leden te mogen begroeten. Herkent u nog mensen op de foto, die genomen is toen de VLTV 20 bestond (in 1989)? Ze zijn welkom!


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisvereniging VLTV viert 50-jarig bestaan

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni viert de VLTV op het tennispark in Vinkeveen haar lustrum. Samen met leden, oud-leden en genodigden zal feestelijk worden teruggeblikt op 50 jaar tennis en gezelligheid. Het belooft een gevarieerd 2-daags feest te worden met veel sportieve evenementen, een flitsende veiling, funactiviteiten en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: