De Baat (2e)

Sietske van der Bijl in KRO-jeugdserie VRijland


Geplaatst op: 19 oktober 2011

De opnamen van het 2e seizoen van de KRO-jeugdserie VRijland zijn zojuist afgerond. Deze opnamen vonden plaats in Kockengen en omgeving. De Vinkeveense Sietske van der Bijl heeft ook een rol in deze serie.

Vele dorpsbewoners hebben de afgelopen maanden hun medewerking aan de serie verleend en helaas gaan filmopnamen ook vaak gepaard met enige overlast voor de buurt. Om de bewoners van Kockengen e.o. een hart onder de riem te steken en te bedanken voor hun flexibiliteit kwam cafetariahouder Ab Goes, eigenaar van één van de hoofdlocaties in de serie (PATATJE RIJLAND), met een ludiek initiatief. Op donderdag 20 oktober a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur kunnen alle inwoners van Kockengen én nabijgelegen dorpen geheel gratis een Patatje VRijland eten in zijn cafetaria aan de Voorstraat 13 in Kockengen.

Deze goudgele ‘jongens' zullen die dag door niemand minder dan de VRijland acteurs zelf gebakken én geserveerd worden! Uiteraard zal de cast naar hartenlust hun handtekening uitdelen en krijgen de bewoners de gelegenheid om met de VRijlanders op de foto te gaan. Een D.J. zorgt deze middag voor gezellige beats. Het evenement start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De VRijland cast is aanwezig tussen 18.00 en 18.00 uur. De volgende castleden zijn van de partij: Tobias Kersloot (Jesse), Luuk Hartog (Jochem), Joost Koning (Timon), Jim Stuurman (Guus), Bob van der Woude (Joep), Selin Akkulak (Soraya), Kim Coelewij (Marjolein), Eva Leanne Oosters (Emma) en Sietske van der Bijl (Chantal).

VRijland wordt geproduceerd door NL Film i.s.m. de KRO.

VRijland is iedere werkdag om 18.05 te zien bij de KRO op Z@pp/Ned.3.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: KRO

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sietske van der Bijl in KRO-jeugdserie VRijland

De opnamen van het 2e seizoen van de KRO-jeugdserie VRijland zijn zojuist afgerond. Deze opnamen vonden plaats in Kockengen en omgeving. De Vinkeveense Sietske van der Bijl heeft ook een rol in deze serie.Vele dorpsbewoners hebben de afgelopen maanden hun medewerking aan de serie verleend en helaas gaan filmopnamen ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: