001 - DenOuden
Young Divers Weken bij Scuba-academie

Young Divers Weken bij Scuba-academie

Young Divers Weken bij Scuba-academie

Geplaatst op: 27 juli 2019

Scuba-academie wilt graag jonge mensen meenemen in de wonderschone onderwater wereld. Daarom organiseren zij de Young Divers Weken ook weer in 2019. In deze week ga je leren duiken en nog veel meer gave dingen doen!

De eerste Young Divers Week is van 5 tot en met 9 augustus. De tweede volgt al snel en is van 19 tot en met 23 augustus. Beide bij Scuba-Academie in Vinkeveen.

Tijdens de weken wordt er veel aandacht besteed aan de onderwaterwereld, de dieren die daar leven, de invloed van de mensen op het onderwaterleven, plastic soep, etc. Kortom een geweldige en avontuurlijke projectweek waarin je een duikbrevet haalt en ook andere toffe dingen gaat doen. 

Met het hele team wordt er een korte film gemaakt en artikel geschreven voor de website Duiken in Beeld. De week wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water. 

De week wordt verzorgd door een team van jonge enthousiaste duikinstructeurs de allemaal betrokken zijn bij projecten om onze prachige onderwaterwereld in beeld te brengen en deze te behouden voor toekomstige generaties duikers. 

Klik hier voor meer informatie over de Young Divers Weken.

 


Laatst bewerkt op: 27 juli 2019 14:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Young Divers Weken bij Scuba-academie

Scuba-academie wilt graag jonge mensen meenemen in de wonderschone onderwater wereld. Daarom organiseren zij de Young Divers Weken ook weer in 2019. In deze week ga je leren duiken en nog veel meer gave dingen doen! De eerste Young Divers Week is van 5 tot en met 9 augustus. De tweede volgt al snel en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: