VLC

Profile Tyrecenter schenkt winterbanden aan personenvervoerder


Geplaatst op: 18 oktober 2011

De temperaturen dalen in snel tempo en de eerste nachtvorsten zijn een feit. De winter is in aantocht en het winterbandenseizoen van Profile Tyrecenter is dan ook begin oktober gestart. De Nederlandse automobilist raakt steeds meer bewust van de voordelen van winterbanden in de herfst- en winterperiode. Om het belang van winterbanden te benadrukken is personenvervoerder Willemsen de Koning door de merkonafhankelijke hyperspecialist verrast met een gratis set winterbanden.

Weerdeskundigen voorspellen een koudere winter dan gemiddeld. Winterbanden zorgen voor meer grip op de weg en verbeteren zowel de eigen veiligheid als die van medeweggebruikers. Directeur Retail van Profile Tyrecenter Harm Nieboer: “De vraag naar winterbanden is dit jaar vroeg op gang gekomen. In veel Europese wintersportlanden is de winterband verplicht onder winterse omstandigheden, maar ook de Nederlandse automobilist raakt steeds meer bewust van de voordelen van winterbanden. Automobilisten die nog geen afspraak hebben gemaakt, roep ik op dit snel te doen. Ook in de herfstperiode zijn winterbanden al van levensbelang!”

Efficiënte bandenwissels
Leo Augustin overhandigde namens Profile Tyrecenter Koos van Elk een set gratis winterbanden aan Willemsen de Koning: “We verzorgen jaarlijks de winterbandenwissel voor de 400 wagens van de personenvervoerder. Dat gebeurt in slechts enkele weken en vergt een gedegen voorbereiding. Wij draaien de sets alvast voor, zodat we snel en effectief kunnen wisselen. Dan kost een bandenwissel slechts een uur per bus en kunnen we meerdere wagens per dag voorzien van winterbanden. Uiteraard blijft er altijd een brug vrij voor overige klanten. Zo blijft onze service gewaarborgd.”

Veiligheid boven alles
Willem Frentz is wagenparkbeheerder bij Willemsen de Koning. Hij is lovend over de samenwerking met de hyperspecialist: “Onze firma is al vele jaren klant van Profile Tyrecenter Koos van Elk. Naast de winterbandenwissel verzorgen zij het totale onderhoud van ons wagenpark. We hechten als vervoerder veel waarde aan winterbanden. Niets is belangrijker dan de veiligheid van onze klanten. Ik waardeer het dan ook enorm dat Profile Tyrecenter ons een gratis set winterbanden schenkt.”

Winterbanden App
Winterbanden zijn cruciaal bij een gemiddelde temperatuur van 7 graden of lager. De merkonafhankelijke specialisten van Profile Tyrecenter adviseren graag welke winterband past bij de auto en het rijgedrag. Automobilisten kunnen ook de gebruiksvriendelijke winterbanden App downloaden. Met deze gratis App zien consumenten direct welk type winterband geschikt is voor de eigen auto. Verstandige bestuurders maken nu al een afspraak voor de winterbandenwissel.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Profile Tyrecenter Hogendoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Profile Tyrecenter schenkt winterbanden aan personenvervoerder

De temperaturen dalen in snel tempo en de eerste nachtvorsten zijn een feit. De winter is in aantocht en het winterbandenseizoen van Profile Tyrecenter is dan ook begin oktober gestart. De Nederlandse automobilist raakt steeds meer bewust van de voordelen van winterbanden in de herfst- en winterperiode. Om het belang … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: